Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.
Vi tilbyr bransjeprogram i reiseliv - kundeservice. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen pc / Ipad for å følge undervisningen.
Vi tilbyr bransjeprogram i reiseliv - kundeservice og data. Kurset settes opp i virtuelt klasserom, det vil si at forelesningene foregår via opprettede klasserom i Teams, hvor hver enkelt deltaker logger seg på fra sin egen pc / Ipad for å følge undervisningen.
Vi tilbyr fagbrev i reiselivsfaget - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du lang erfaring og praksis fra reiselivsbransjen, og ønsker å få dokumentert hva du kan? Det er aldri for sent å få papirer på kompetansen din. Teori til fagprøven er første steg på veien.
Vi tilbyr introduksjonskurs reiseliv som virtuelt klasserom. Du kan du melde deg på uansett hvor i landet du bor! Kurset går i virtuelt klasserom, og du trenger en pc med lyd og kamera, og et stabilt internett for å følge undervisningen. Kurset er for deg som har liten eller ingen erfaring fra før.
Vi tilbyr kurs i kundeservice reiseliv bransjeprogrammet som virtuelt klasserom. Kurset legger opp til dialogbasert undervisning. Deltakers erfaringer fra arbeidslivet vil bli vektlagt i undervisningen. Lærer legger opp til gruppearbeid, muntlig dialog, oppgaver og hjemmearbeid.
Vi tilbyr språkkurs i yrkesnorsk for reiselivsmedarbeider som virtuelt klasserom. Kurset gir deltakeren en innføring i lover- og regler og generelt arbeidsrelaterte oppgaver innenfor sin bransje.
Vi tilbyr heltidsstudiet som reiselivskoordinator -nettbasert m/samlinger - praktisk utdanning for deg som ønsker å bygge kunnskap og kompetanse for fremtidens reiseliv. Reiselivet er i sterk endring og behovet for omstilling i destinasjoner, produkter og reiselivskompetanse er stor.