Det har vært mye fokus på helse og kosthold de siste årene og mange har blitt mer oppmerksomme på kostholdet sitt. I denne kategorien finner du kostholdskurs og slankekurs. Du vil også finne kurs om fordøyelse og økologisk mat. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.
Oslo Nye Høyskole tilbyr en rekke helsefaglige enkeltemner. De er tilgjengelige hele året på nett, så lenge du rekker å gjennomføre arbeidskrav og oppmeldingsfristen til eksamen.
Vi tilbyr enkeltemne iKosthold og ernæring for eldre (30 studiepoeng) som nettstudium. I dette emnet lærer du om vanlige ernæringsutfordringer som kjennetegner eldre som en gruppe, og hvordan det kan legges til rette for et godt kosthold livet ut.
Med et årsstudium i psykisk helse i skolen kan du spisse kompetansen din og få praktisk kunnskap om hvordan man fremmer god psykisk helse og forebygger negativ utvikling for barn og unge.
Mindfulness betyr oppmerksomt nærvær, og handler om å være mer til stede i øyeblikket. En erfaringsbasert metode som bevisstgjør dine vanemønstre, gi bedre selvinnsikt, økt velvære som bidrar til bedre helse og økt livskvalitet.
Omlegging av kostholdet kan være utfordrende, men med en oppfølging over 8 uker kommer du godt i gang med omleggingen. Hver uke får du hver uke tilsendt på e-post informasjonsmateriell. For deg som ønsker å komme i gang med omlegging av kostholdet, og trenger inspirasjon og motivasjon på veien.
Å redusere stress og være til stede i øyeblikket får kropp og sinn i balanse. Mindful eating handler om hvordan være tilstede med måltidene, som gir økt matglede og nye sanseopplevelser.
Nettkurs med videoer og månedlig gruppe. Kurset består av videoer med øvelser du kan se og gjøre når du selv vil, der du er. Disse får du tilgang til ved påmelding.
Du har nå mulighet til å delta på en utdannelse i TRE, som gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.
Lær stress og traumereguleringsmetoden TRE, Trauma Release Exercises - nettkurs. I kurset får du en enkel teoretisk og praktisk innføring i metoden slik at du kan starte å anvende den til personlig bruk.
TRE® talk, connect and tremor session A talk by Cheda Mikic ND, BCST, TRE® Trainer There are 2 parts for this event: 1. a free talk, starting at 5 pm and 2. a TRE® session, starting at 6:15 pm.
Vi tilbyr Kosthold og livsstilsendringskurs Sammen med teamet mitt vil vi levere deg raske, synlige og merkbare resultater, men også en kropp som føles bra. Dette er en endring som både er bærekraftig, familievennlig og langvarig.
VEKS-kurs gir massører og alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte. Vitenskap – Etikk – Kommunikasjon – Samfunn.
Vi tilbyr temakveld for pårørende til noen som er rammet av kreft. Som pårørende er du nær den det gjelder, men likevel kan du oppleve at du står på sidelinjen. Pårørende er viktig for den som er syk. Hvordan ta vare på seg selv, samtidig som du skal være der som pårørende.
Vi tilbyr fotterapi-studiet som nettstudie. Fullført og bestått opplæring fører fram til yrkeskompetanse. Yrkestittel er fotterapeut.
Vi tilbyr kurs i helse og oppvekstfag (VG1) som nettstudie. VG1 helse- og oppvekst er et grunnleggende kurs som tar for seg hovedtrekkene innenfor helsefremmende arbeid, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.
Vi tilbyr kurs i Helsesekretær (VG3) som nettstudie. Opplæringen skal utvikle evnen til å arbeide selvstendig med administrative oppgaver og assistanse-, laboratorie- og skiftestuearbeid. Videre skal opplæringa legge vekt på service, kommunikasjon og samhandling med pasienter og samarbeidspartnere.
Vi tilbyr nettstudie i VG2 helseservicefag som er et videregående kurs. Helseservicefag skal medvirke til å dekke kompetansebehovet innenfor helseserviceyrkene.
Vi tilbyr kurs i Tannhelsesekretær (VG3) som nettstudie. Tannhelsesekretærfaget skal legge grunnlag for yrkesutøvelse på tannlegekontor ved utføring av administrative oppgaver og bistand ved munn- og tannbehandlinger.
Vi tilbyr nettbasert studie i ernæring og bærekraftig kosthold. I et stadig større landskap av kostholdsinformasjon og meningsutvekslinger fra nyheter, sosiale medier, influensere, aviser, myndigheter og akademikere, er det uoversiktlig å vite hva man egentlig skal forholde seg til.