Butikkslakterkurs

En butikkslakter arbeider som oftest i kjøtt- og delikatesseavdelinger i større supermarkeder. Dette er de viktigste avdelingene i dagligvarebutikkene, og det er mange spennende utfordringer i butikkslakterfaget. Du kan og arbeide i spesialforretninger knyttet til egne pølsemakerier eller produksjonsbedrifter. Dette faget omfatter salg, kundebehandling, kunnskap om de forskjellige typer ferskvarer, oppdeling av kjøtt og produksjon av retter og halvfabrikata for salg over disk. Produksjon av patéer, tillaging av oste- og spekeanretninger og koldtbord hører også med.



Eksponering, rullering og pynting av varene i disken er også en del av oppgavene. Det er viktig å holde god orden og hygiene, og kjenne til lovene og forskriftene som gjelder for slik omsetning.

Industriell matproduksjon

Har du erfaring fra industriell matproduksjon, men mangler formell kompetanse? - Da kan fagbrev i industriell matproduksjon være et godt valg for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Østfold Østfold 48 kvelder 33.800 kr

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.