Kurs i bakerfaget i Oslo

Bakerfaget har tilknytning til konditoryrket, dvs at bakeren ufører både bakerarbeid og enkle konditorarbeider. Arbeidet går ut på å lage deiger og bake ut til brød, loff, rundstykker, wienerbrød m.m., samt lage kremer og glasurer. Bakeren må ha inngående kjennskap til lagring av råvarer, hva som kan forringe kvaliteten på råvarer og hvordan behandle halvfabrikata. I tillegg skal bakeren kunne bruke en rekke type maskiner og rengjøring av disse. Bakeren må ha kunnskap om riktig ernæring, forkjellige typer produksjonsformer, hva som faktisk skjer under bakeprosessen og hygiene.

Matkurs: pepperkake-verksted

Pepperkake-verksted er lokalet som ligger i karl johans gate.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4 timer

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.