Bakekurs og lefsebaking

Gjærbakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 helg Fra 1.080 kr

Julebakst

Vi setter gjærdeig, baker diverse brød på lørdag. Søndag setter vi også deig, da baker vi boller, kringle og wienerbrød. Kurslærer er konditor så her vil du lære mange knep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 1 kveld Fra 550 kr

Takkebakst

På dette kurset lager dere deiger av poteter og mel, kjevler og former, og du baker de fineste lefser, lomper, flatbrød og rømmebrød. Du lærer også annen takkebakst. Ta gjerne med egen takke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 kvelder Fra 1.050 kr

Takkebakst, flatbrød og lefser

Vi tilbyr bakekurs i takkebakst, flatbrød og lefser. På dette kurset lærar du å sette deig, kjevle, steike og smørje kling og brau. Vi skal også prøve oss på Tinnlefser. Målsettinga er å lære å bake på takke. Arbeidsformen blir som fellesundervisning og individuell opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vinje Vinje 4 dager 4995 kr

Dropskurs

Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer 750 kr

Dropskurs - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i å lage drops. Har du lyst til å lage dine egne drops? Fargerike drops er morsomme å lage og smaker himmelsk!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 189 kr

Bedre brød med surdeig - online

Vi tilbyr online surdeigsbakekurs på ditt eget kjøkken. Surdeig gir mer magevennlige brød, pizza og boller, i tillegg til at det smaker fantastisk. Du vil også få en kort innføring i ulike melsorter som spelt, emmermel, bygg og rug. Surdeig og boken Brødskiva (verdi 350 kr) blir sendt i posten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 550 kr

Julebakst med surdeig - online

Vi tilbyr onlinekurs om julebakst med surdeig. Det er tid for julebaking – med surdeig! Surdeigsbaking er spennende! Og så gjør det alt av bakverk lettere for kroppen å fordøye, også julebaksten!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr

Brødbakst - surdeig og spelt med LevLandlig

Baker du av og til et brød, men ønsker du å lære mer om hvordan å bake gode brød med andre typer mel (spelt, emmer, rug osv)? Ønsker du å lære mer om surdeigskultur og andre gjærmetoder og langtidsheving? Vil du prøvebake i steinovn? Da passer dette kurset!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 16.05.2024 1 dag16.05.2024 2.490 kr

Glutenfri bakst

Gå ikke glipp lengre av dine favoritter! Lær å bake fantastiske glutenfrie oppskrifter sammen med Karin, som er gourmetkokk, småbruker og glutenintolerant. Dette kurset er for alle som ønsker å få en introduksjon i smakfull glutenfri bakst på småbruket vårt på vakre Hadeland.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Jevnaker Jevnaker 30.08.2024 1 dag30.08.2024 2.490 kr

Flatbrød med Margit Dale

Har du alltid hatt lyst til å bake dine egne flatbrød? Nå har du sjansen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Lefsebaking med Margit Dale

Er du nysgjerrig på å utforske de tradisjonelle norske smakene og teknikkene som gjør lefse til en uunnværlig del av skandinavisk kulturarv? Da er dette kurset skreddersydd for deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

Melkeprodukter med Margit Dale

I dette kurset viser og forklarer Margit hvordan du lager viktige melkebaserte retter fra det tradisjonelle kostholdet i Setesdal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 149 kr

 |  1 2   |  Neste side >>