Her finner du vin og drikkekurs innen kategoriene vinkurs, ølkurs og bartenderkurs. Mange blir overasket over hvor viktig det faktisk er å velge riktig vin til maten du serverer. Du vil lære mye på et kort vinkurs.
Lær deg alle teknikker og ferdigheter du trenger for å bli en profesjonell barista på bare 5 dager.Egnet for både profesjonelle og kaffeentusiaster, så fremt som aspirerende baristaer og kaféeiere.
Vi tilbyr 4-ukers bartenderkurs. Kurset har ikke bare vist seg å være vårt mest populære kurs men er også det mest populære kurset av sitt slag, i hele verden, med overveldende mange fornøyde studenter og arbeidsgivere.
Vi tilbyr 10 dager bartenderkurs - Avansert bartending. Utformet for å utvikle erfarne bartenderes kunnskap og ferdigheter til et eksepsjonelt nivå. Ikke for nybegynnere.
Vi tilbyr 6 dager bartenderkurs - Avansert flair. Opprettet av verdensmestere innen flair-bartending for å lære erfarne flair-bartendere det oransje WFA-nivået.
Vi tilbyr 1-ukes bartenderkurs - Basiskurs. Ta ditt første steg inn i bartendingens verden!Ta en snarvei inn i den konkurransepregede bartendingbransjen uten store forpliktelser når det gjelder tid og penger.
Vi tilbyr 2 dagers bartenderkurs - Mixologi. Lær deg hvordan du lager dine egne infusjoner, sirup og cocktailer ved hjelp av avanserte teknikker.
Vi tilbyr 2 dagers bartenderkurs - Praktisk flair. Tilegn deg en stil og selvtillit med craft flair-triks som du faktisk kan bruke i baren
Vi tilbyr bartenderkurs på nett. Mestre grunnleggende bartenderferdigheter når du selv vil og i ditt eget tempo. Vil du få en fot innenfor bransjen? Forbedre ferdighetene dine? Eller bare lære deg hvordan du lager fantastiske drinker? Hva enn du ser etter, vil du finne det i internettkurset vårt.
Instruktørakademiet ble opprettet for at EBS skal kunne sørge for konsekvent høy kvalitet ved alle våre skoler. I løpet av kurset vil studentene få avansert opplæring og bli forberedt på å kunne fylle en stilling ved enhver EBS-skole i verden.
Få en innføring i kaffebransjen og lær deg hvordan du lager nydelig kaffe hjemme.
Diploma ved Beverage Academy er Norges første komplette drikkevarefaglige fagutdanning i de 4 fagområdene vin, øl, brennevin og kaffe. Det betyr at du tar alle de 4 drikkevarefaglige utdanningene ved Beverage Academy under ett.
Vi tilbyr bartender / brennevinsutdanning som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV med interaktive oppgaver, og 3 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy, oppøves din forståelse og dine sensoriske ferdigheter innen brennevinsfaget.
Beverage Academy er stolte av å presentere Norges første kaffeutdanning! Utdanningen er utarbeidet i samarbeid med Norsk Kaffeinformasjon. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen kaffefaget.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på fransk vin. I kursserien vil du lære om fransk vin generelt, historikk, klassifiserings-systemet, vindistriktene, druesorter, produksjonsmetoder og mye mer. Kurset omfatter prøving av relevante viner fra hele Frankrike.
Vi tilbyr diplomkurs - bli ekspert på italiensk vin. Beverage Academy har gleden av å invitere til en komplett kursserie om de italienske vinregionene. Dette er kurset der du lærer det meste om italiensk vin!
Vi tilbyr introduksjonskurs til fransk vin. Frankrike er et av de mest betydningsfulle vinland i verden, og er selve foregangslandet for utviklingen av moderne kvalitetsvin. Synes du det er vanskelig å få oversikten over de franske vintypene og distriktene?
Vi tilbyr introduksjonskurs til italiensk vin. Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland.
I dette kurset får du analysere smak og aroma i vin, med utgangspunkt i 2 kjente druesorter dyrket i ulike deler av verden. Det hele er trygt veiledet av en vinlærer ved en profesjonell fagskole. Hva er din type vin? Cathinca Dege vil hjelpe deg til å finne bedre frem til din foretrukne vinstil.
Fagutdanningen ved Beverage Academy (Norsk Vinfagskole) er Norges første og eneste offentlig godkjente fagutdanning innen vin, øl og brennevin. Omfanget er 30 fagskolepoeng dvs. ½ årsenhet. Gjennomføringsform er forelesninger via web-TV og 6 samlinger i Oslo. Utdanningen gjennomføres på ½ eller 1 år
Vi tilbyr ølkelnerutdannelse som nettkurs med samlinger. Gjennom undervisning via web-TV, interaktive oppgaver og 2 samlinger à 2 dager ved Beverage Academy oppøves studentens forståelse og ferdigheter innen ølfaget.
Hos Cortado kan du få full opplæring slik at du får maksimalt ut av din espressomaskin og kaffekvern. Cortado selger ikke bare kvalitetsmaskiner, vi overleverer også kultur og kunnskap om kaffe. Det er flere faktorer som bidrar til at en espresso blir virkelig god.
Cortado holder kurs for kafeer og restauranter. Det gis grundig opplæring i generelle teknikker, og man får den informasjon og trening som kreves for profesjonelle baristaer. Kursdeltakerne får også et eksemplar av boken "Kaffe", som inneholder oppskrifter og informasjon om kaffe.
Norwegian Sommelier Education (NSU) is a wine and beverage school based in Oslo, Norway. We offer various classes and services related to wine and the beverage trade. Classes and courses are primarily held in Norwegian. Contact us directly regarding possible language adjustments.
Vi tilbyr fordypning grunnkurs vin online. Dette er en påbygging til vårt populære grunnkurs og vil passe for deg som jobber som servitør, kokk, innenfor import, vinmonopol eller bare har en stor lidenskap for vin.
Vi tilbyr grunnkurs vin. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.
Vi tilbyr grunnkurs vin online. For mange er det tilfredsstillende med et grunnkurs for å føle seg tryggere i sin arbeidshverdag. Noen velger derimot å bygge videre på kunnskapen fra grunnkurset og fortsetter videre med Grunnkurs fordypning eller Sommelierstudiet.
Vi tilbyr Intro til vinkurs.Dette er et 3-timers introkurs hvor vi gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter.
Vi tilbyr Intro til vinkurs til Bedrifter / større grupper .Dette er et 3-timers introkurs hvor vi gir et innblikk i vinens verden på en spennende måte. Kurset er ment for å inspirere og informere slik at du lettere skal kunne kartlegge din vei videre innenfor vinverdenens spennende muligheter.
Vi tilbyr Sommelierstudiet. Sommelier eller vinkelner har status på lik linje med en god kjøkkensjef. Sommelierutdannelsen åpner dører, gir påvirkningskraft og mulighet for lederstillinger. Studiet vil også gjøre deg til en av de få faglærte innen vin og brennevin i hotell- og restaurant.
Velkommen til en høstlig smaking av deilige og interessante italienske viner! Italia består av 20 regioner og alle er vinproduserende. Italia kan skryte av 550 stedegne druetyper! Nordmenn er veldig glade i italienske rødviner og de topper salget av rødvin på Vinmonopolet.
Vi erbjuder kurser i Amaroneprovning med ost & charkbricka. Den här fredagen smakar vi på noga utvalda Amarone viner! Smaken på Amarone är typiskt fyllig med härliga toner av packad mörk frukt, russin och choklad med lång och stor eftersmak.
Vi erbjuder kurser i Baroloprovning med aperitivo. Den här fredagen smakar vi på noggrant utvalda viner från en av Italiens allra finaste regioner, Piemonte! Under kvällen får ni smaka på flera viner från småskaliga producenter av just Barolo, alla med sin egen karaktär.
Vi erbjuder kurser i Bubbelprovning med ost & charkbricka. Vi smakar oss igenom det bästa som Italien har att erbjuda när det det gäller mousserande- som på en bubbelresa genom Italien ni sent kommer att glömma!
Vi erbjuder kurser i Vinresan genom Italien – 2 tillfällen. Med hjälp av noggrant utvalda viner från Italiens alla håll och kanter tar vi med er på en Vinresa genom Italien. Under två kvällar rör vi oss från norr till söder för att smaka på Italien.