Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.
Vi tilbyr kasselederkurs. Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Vi tilbyr kasselederkurs for bedrifter Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Er dine ansatte ofte i situasjoner hvor det må sette grenser for mennesker de er i kontakt med på jobb? Vårt kurs tar for seg hvor dine ansatte skal forholde seg i vanskelige situasjoner hvordan de selv kan påvirke utfallet av en potensielt vanskelig situasjon.
Vi tilbyr kurs i lukkede betalingssystemer. Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Vi tilbyrkurs i lukkede betalingssystemer for bedriifter. Underslag, uregelmessigheter og ansatte som gjør feil i kassa, kan koste bedriften store summer. Skan-kontroll tilbyr kasserevisjon som hjelper deg med å avdekke eventuelle avvik!
Vi tilbyr ranskurs med eller uten øvelse. Målsetning for kurset er at ansatte ved private og offentlige virksomheter skal kjenne til hvordan rans- og trusselsituasjoner skal forebygges, samt håndteres under og etter situasjonen oppstår.
Vi tilbyr ranskurs med eller uten øvelse for bedrifter. Målsetning for kurset er at ansatte ved private og offentlige virksomheter skal kjenne til hvordan rans- og trusselsituasjoner skal forebygges, samt håndteres under og etter situasjonen oppstår.
Vi har utviklet et nettbasert sikkerhets- og ranskurs. Kurset gir tips og råd for hva du kan iverksette for å forebygge kriminelle handlinger som tyveri, bedrageri, innbrudd og ran. Gjennom animasjoner, filmer og interaktive oppgaver blir lærestoffet presentert og gjennomgått.
Vi tilbyr sikkerhetskurs. Kurset har til hensikt å lære opp ansatte i detaljvarehandel til å identifisere situasjoner hvor "skimming", underslag/internt tyveri, bedrageri, id-tyveri, tyveri, rekognosering til innbrudd og andre vinningskriminelle forhold.
bedriftsinterne sikkerhetskurs. Kurset har til hensikt å lære opp ansatte i detaljvarehandel til å identifisere situasjoner hvor "skimming", underslag/internt tyveri, bedrageri, id-tyveri, tyveri, rekognosering til innbrudd og andre vinningskriminelle forhold.
Vi tilbyr svinnkurs. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr svinnkurs for bedrifter. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr svinnkurs for viderekomne/ledere. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
Vi tilbyr bedriftsinterne svinnkurs for viderekomne/ledere. Svinn, økonomisk kriminalitet og svikt i interne rutiner kan koste deg dyrt. Sikkerhetsrådgiverne i Skan-kontroll hjelper deg med å avdekke og følge opp avvik, og bistår deg så du kan få svinnet under kontroll.
GlobalG.A.P stiller krav til kompetansen inspektører skal ha og vi har utarbeidet et kurs som dekker kravene. Med dette kurset vil du få de nødvendige verktøyene til å gjøre interne gjennomganger (self assessment) av Global GAP sjekklistene på anleggene.
Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.
Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.
Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.
Hvordan sikre forsvarlig drift og systematisk forbedring – i tråd med regelverkskrav? Akvakulturnæringen ønsker god fiskehelse- og velferd, i tillegg til bærekraftig og økonomisk god drift av oppdrettsanlegg.
Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.
Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.
Vi tilbyr grunnkurs matsikkerhet (HACCP). Tillegg til HMS-kurs for ansatte, verneombud og daglig leder, for arbeid med matproduksjon, matsalg, og servering av matvarer innenfor “HoReCa” og liknende virksomheter.
Vi tilbyr konferansen Aquatiq Food Forum. Nasjonale og internasjonale foredragsholdere vil presenterer trender, ledererfaringer, verktøy og siste nytt relatert til trygg, smart og bærekraftig matproduksjon. Industri- og bransjeledere deler erfaringer og caser.
Vi tilbyr nettkurs i BRCGS Food Safety versjon 9, med gjennomgang av hele standarden. Kurset er utformet for å gjøre det mulig for kursdeltagere å få en full forståelse av de generelle prinsippene i standarden, og tips og råd til beste praksis for hvordan man skal overholde kravene.
Vi tilbyr nettkurs om fastsettelse av holdbarhet. Mat skal både være trygg og ha god kvalitet. Samtidig er det viktig at produktene skal være lønnsomme å produsere. Fastsettelse av holdbarhet på matvarer må ta hensyn til alle disse faktorene.
Vi tilbyr nettkurs om Food Defense. Hva er Food Defense, og hva er forskjellen på HACCP, VACCP og TACCP? Du er sikkert kjent med begrepet Food Safety (mattrygghet), som handler om å redusere sannsynligheten for utilsiktet kontaminering med farer som kan føre til helsefarlig mat eller drikke.
Vi tilbyr nettkurs om Food Fraud / matsvindel som består av 2 moduler. Økende grad av industrialisert og globalisert matproduksjon, handel og distribusjon, bringer matsvindel til Norge og til den enkelte virksomhet i større grad enn tidligere.
En del av den grunnleggende oppbyggingen i ISO-standardene går på at virksomheten skal si noe om organisasjonens kontekst (kap. 4). Mange opplever utfordring når dette skal beskrives: «Hva forventes det at vi gjør? Hvordan løser vi det? Hvor skal vi begynne? Hvilken nytteverdi har det for oss?»
Vi tilbyr nettkurs om FSSC 22000 versjon 6. Etter kurset vil du ha en god forståelse av: Kravene i FSSC 22000 versjon6 (ISO22000, teknisk standard og tilleggskrav) - Tolkning av krav og praktiske tips til hvordan du kan møte krav i standarden.
Dette kurset er det første nivået i vår HACCP-opplæring. Kurset passer for alle i matrelaterte virksomheter, som har gjennomgått opplæring i hygiene og mattrygghet. Kurset er en starthjelp for å bli kjent med selve HACCP-metodikken.
Vi tilbyr innføringskurs i HACCP-metodikken for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere en kort innføring i HACCP. Produksjon av trygg mat hver dag året rundt krever både struktur og god kultur. Med andre ord, vi trenger system, vi trenger å gå i takt og at alle gjør sin del.
Dette kurset gir deltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.
Vi tilbyr HACCP workshop level 3 - et praktisk kurs med internasjonal anerkjent kvalifisering. Dette kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan brukes i praksis.
Løft din HACCP-kompetanse til neste nivå! HACCP-kompetanse bygges gjennom å gradvis øke kunnskap i takt med praktisk bruk. HACCP er et modningsfag. HACCP Level 4 vil ta deg til neste nivå.
Vi tilbyr HACCP workshop for bedrifter. Kurset gir kursdeltagere detaljert kunnskap om hvordan HACCP-systemer bygges opp, samt trinnvis veiledning i hvordan HACCP-prinsippene kan anvendes i praksis. En av suksessfaktorene er at vi bevisst har valgt å bruke 3 dager.
Vi tilbyr introduksjonskurs til revisjon - 2 moduler som nettkurs. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr nettkurs om Listeria monocytogenes i fokus. Hensikten med dette kurset er å gi deltagerne bedre kjennskap til Listeria monocytogenes som en sykdomsfremkallende bakterie, årsaker til at den utgjør en stor utfordring i matindustrien og hvordan industrien kan møte disse utfordringene.
Vi tilbyr kurs i mikrobiell prøvetaking for bedrifter. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.
Vi tilbyr nettkurs i mikrobiell prøvetaking. Gode rutiner for prøvetaking er en viktig grunnforutsetning for å sikre produksjon av trygg mat. Utfordringer knyttet til Listeria er spesielt aktuell i denne sammenhengen.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 1. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr nettkurs om mikrobiologi - et dypdykk i biologiske næringsmiddelfarer modul 2. En næringsmiddelfare er et stoff / organisme som, hvis det er tilstede i næringsmiddelet når det inntas, kan føre til at næringsmiddelet ikke er trygt.
Vi tilbyr kurs i mikrobiologi for sjømatindustrien for bedrifter. Målet er økt mikrobiologisk forståelse for sjømatindustrien. Mattilsynets kartlegging av Listeria i spiseklar mat viser at Listeria ikke er ukjent for fiskeindustrien. Utbrudd i Danmark og Sverige minner oss om alvoret og vårt ansvar.
Ønsker du å utvide din kunnskap om allergener og lære hvordan du trygt håndterer dem i en næringsmiddel-produksjon? Vårt kurs om allergener og allergenhåndtering er det rette valget.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Målsettingen er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs i rotårsaksanalyse for bedrifter. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.
Lær metoder for å jobbe mer effektivt med avviksbehandling. Målsettingen er å gi deltakerne kunnskap og verktøy for å gjennomføre rotårsaksanalyse + en introduksjon av effektive teknikker som støtter kontinuerlige forbedringsprosesser i en organisasjon.
Smilefjesordningen skal informere forbrukerne om de hygieniske forholdene ved et serveringssted. Smilefjessymbolene som deles ut har tre varianter: smilefjes, strekmunn og sur munn. Mer enn 8000 restauranter og kafeer omfattes av ordningen.
Få orden på mathygienen med eSmiley nettbaserte kurs i mattrygghet. Kurset gir deg nødvendig faglig kompetanse på en praktisk og morsom måte, slik at du er i stand til å arbeide forsvarlig med Matvarene. Du kan ta kurset på din pc, når og hvor du ønsker. Kurset er tilgjengelig på norsk og engelsk
Vi tilbyr analyseresultater, tolkning og trending i Mikrobiologi og/eller kjemisk. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
I august 2022 ble den nye versjonen av BRCGS Mattrygghet lansert (versjon 9). I dette webkurset vil vi gå gjennom de viktigste endringene fra versjon 8, hva du bør ha fokus på og hva endringene betyr. Meld deg på for å få oversikt og kunnskap om versjon 9 av standarden.
Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Eurofins hjelper gjerne til med å sette sammen et kursopplegg tilpasset bedriften. Dette kan være alt fra 2 - 4 timers kurs til heldagskurs. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Vi har gleden av å invitere til todagers kurs i HACCP! • Vet du hva HACCP betyr? • Kjenner du bedriftens fareanalyse? • Har dere kritiske styringspunkt, kritiske grenser?
Vi tilbyr hygienekurs. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Mange virksomheter har behov for å følge opp sine leverandører med revisjon. Bli med og lær mer om hvordan du kan få mer ut av de ressursene dere bruker på leverandørrevisjon.
Ønsker du mer informasjon om matbåren sykdom og hvorfor vi blir syke? På dette webkurset får du en gjennomgang av ulike sykdomsframkallende matbårne bakterier som er aktuelle i Norge, med eksempler fra utbrudd i nyere tid.
Vi tilbyr kurs i Matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer. Synes du matkontaktmaterialer og samsvarserklæringer er innviklet? På dette kurset får du en god oversikt!
Hva er matkontaktmaterialer? Hva er kravene i lovverket? Hvordan lese en samsvarserklæring? Hvordan være trygg på at samsvarserklæringen er riktig og at produktet passer til vår bruk?
Vi tilbyr matsvindel og prøveuttaksplan for analyser. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr matsvindel og screening av risiko. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vi tilbyr kurs i matsvindel som risikofaktor konsept og forebygging. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov. Ta kontakt for avtale
Vårt 2-dagers kurs i mattrygghet og HACCP tilbys som bedriftsinternt kurs.
Vi tilbyr Mattrygghet og risikofaktorer - Biologisk, kjemisk, fysisk og allergener. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen 21. september 2023.
Vi inviterer til webkurset Mikrobiologi for kvalitetsavdelingen 23. november 2023.
Vi tilbyr prøvetaking mikrobiologi og kjemi praktisk representativt og forhåndsregler. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift.
Vi inviterer til fysisk work-shop i prøvetaking. Det er viktig med gode rutiner og riktig utførelse av prøvetaking for å sikre produksjon av trygge produkter.
Vi tilbyr Sensorikk og holdbarhet. Eurofins skreddersyr kurs for din bedrift. Vi målretter tema ut i fra deres behov.
Hva er egentlig trygg mat-kultur (Food Safety Culture)? Hvordan skape en god og trygg mat-kultur i bedriften? En sterk og god bedriftskultur for trygg mat er avgjørende for å lykkes. Det er også et krav i alle trygg mat-standarder, som BRC, FSSC22000, etc.