Andre dansekurs i Bergen

Her finner du kurs i spesielle og utradisjonelle danser. Finner du ikke din nisje eller akkurat den dansen du er på jakt etter oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss så finner vi det for deg.

Girlylicious

Vi tilbyr dansekurs i Girlylicious. Girlylicious tar utgangspunkt i dansere som: Shakira, Beyonce, Kat Deluna, Ciara. I løpet av et kurs blir det ofte lært bort 2 eller 3 koreografier.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 8 uker 1.150 kr

Dance factory ungdom 9-13 år med spesielle behov

Dette er et kurs hvor vi lekser, danser til kjent musikk. Barna skal danse sammen med en voksen. Vi holder fokus på koordinering, bevewgelighet og danseglede. Vi kommer innom linjedans, ringdans og pardans i læpet av en sesong.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker 1.000 kr

Privatparti i dans

Vi tilbyr privatparti i dans. Det er stadig mer populært å danne sine egne privatparti hvor man danser det man selv ønsker å lære. En vennegjeng, skoleklasse eller arbeidskolleger kan gjerne starte sine egne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 4.500 pr par kr

Skal vi danse?

Vi tilbyr dansekurset "Skal vi danse". Egentlig er ikke dette et kurs i vanlig forstand, men det vil være trenere til stede hele tiden. Dermed kan du få hjelp i ditt eget tempo.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 75 minutter

Song & Dance

For en fantastisk opplevelse med sang og dans i en herlig kombinasjon, anbefaler vi musikalkurs med Myrna Braza i sang og Marit Hagen i dans. Dette har lenge vært etterspurt blant gode dansere som ønsker en kombinasjon og nå har vi det altså klart.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 1.590 kr

Veteranparti

Dette er et "elitekurs", hvor man går inn på avanserte kombinasjoner, og lærer nøye teknikk i de forskjellige dansene. Fotarbeide, kroppsholdning og rytmebruk er sentrale tema på dette kurset. Her fokuserer man på noen få danser hvert semester, og holder de andre dansene ved like.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 12 uker 2.990 kr

Lindy Hop

Lindy Hop var en slags blandingsgryte. Den kan sammenlignes med grønnsaksuppe med mange forskjellige ingredienser : Chatwalk, Black Bootom, Charlston, Shimmy ete. Dette ble mikset sammen, hvorpå man senere la til akrobatiske trinn og rytmer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker 1.700 kr

Parkour

Parkour ble utviklet som en treningsform på 1980-tallet av en gruppe utøvere som kalt seg Yamakasi, deriblant og David Belle som anses som grunnleggeren av Parkour.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker 1.700 kr

Styrke og stretch

Styrke og stretch er en disiplin som passer veldig godt til dansere, eller andre sportsutøvere, som trenger å arbeide både med fysisk styrke og fleksibilitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 15 uker 1.700 kr

Improvisasjon og bevegelsesopplevelse

Dansekurs for voksne. Her jobber man med bevegelse gjennom oppgaver mer enn faste øvelser. ”Menneskets behov for bevegelse og gleden ved oppfyllelsen av dette” (R. Laban)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen

Om Kursagenten.no

Kursagenten er Norges største formidlingstjeneste for kurs. Søk blant alle typer kurs for bedrifter og privatpersoner.

Kundeservice

Finner du ikke kurset du er på jakt etter?
Kontakt oss gjerne så kan vi hjelpe deg.

Annonsere kurs?

Vil du ha flere kursdeltakere?
Da er vi her til a hjelpe deg.

Vi du vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma?

©Kursagenten AS
Orgnr 984 246 595 MVA
Fekjan 13, 1394 Nesbru
Tlf: 417 65 300

Vi tar ikke ansvar for innhold som tilhører våre medlemmer. Dette gjelder kursoppføringer, artikler og eksterne lenker.