Kurs i ornitologi i Nesodden

I denne kategorien finner du ornitologikurs for fugleinteresserte over hele landet. Ornitologi er læren om fugler, og utgjør dermed en gren av zoologien, herunder har vi fuglekurs i alt fra for eksempel fuglesang, feltbestemming av fjær, til digital bildebehandling for naturfotografer. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.

Fuglenes dag Nesodden | Ornitologi

Fuglenes dag markeres hvert år over hele landet, mot slutten av mai og i begynnelsen av juni.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1 helg

Skogstur i Nesoddmarka / ornitologi

Fugleliv og annet biologisk mangfold i eventyrskoger i Nesoddmarka. Hva kjennetegner gammelskogen, hva kan man oppleve der, og hva kan den fortelle oss? Det blir fokus på skogens naturkvaliteter, opplevelseskvaliteter og skoghistorie.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1 dag

Ugletur på Nesodden | Ornitologi

Vi hører etter kattugle i edelløvskogene ved Nesoddparken og Røer gård, og eventuelt andre steder i nærheten hvis det er liten aktivitet i her. Området har tett hekkebestand av kattugle, og er vi heldige kan vi høre flere kattugler innen et relativt lite område.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1 kveld

Vi går på fuglerestaurant

Siste helg i januar hvert år er det hagefugltelling over hele landet. Vi gjentar suksessen fra 2017 og går på NOFs fuglerestaurant og studerer fôringsauomater i Nesoddparken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nesodden Nesodden 1 dag