Yogaferie med fjelltur - Umbria - Italia sept/okt 2024



Kursarrangør: Yogasenteret
Sted: Umbria
          Utlandet, Italia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 11 dager
Pris: 22 850
Neste kurs: 26.09.2024 | Vis alle kursdatoer

Yogaferie i et tidligere kloster, i Umbria i Italia, med fjellturer. Umbria har fjellområder som byr på storslåtte naturopplevelser. Etter uken i klosteret reiser vi til fjellområdet Sibillini og Castelluccio. I fjellet bor vi på et familiedrevet hotell med deilig hjemmelaget mat og god drikke.

Yogakurset holdes i et tidligere kloster. Deretter går turen til fjellet. Dette er et populært høydepunkt på yogaferien. Yogakurset ledes av Jon Otterbeck mens fjellturene ledes av Enrico, en kompetent, lokalkjent og hyggelig engelsk-talende fjellguide. Fjellrutene krever normal god form, og vi er ute hele dagene.

En uke yogaferie i klosteret etterfulgt av tre dagers fjellvandring med base i et hyggelig familiedrevet "agriturismo" i fjellandsbyen Castelluccio (1462 moh.)

En ukes yogaferie i det unike klosteret og behagelig sensommer i Italia. Tre daglige serier med yoga som gir deg økt smidighet og vitalitet. Ingen prestasjonskrav, men en god helsemessig investering og unik ferie! Nyt oppholdet i det vakre klosteret og den gode maten. Utflukt med guide til Spoleto, med minner fra romertiden og middelalderen.

Transporter:
Du møtes ved bagasjebåndet på flyplassen i Roma, og følges til vår buss som går til klosterdøren.Buss tilbake til flyplassen etter endt kurs. Alle transporter til utfluktene er også inkludert.

Opphold:
7 netter i enkelt, eller dobbeltrom, med eget wc og dusj på et gammelt kloster med unik atmosfære, vakker klosterhage med soloppvarmet svømmebasseng. 3 netter i flersengsrom på fjellhotell i Castelluccio inkl. mat og vin og nistepakker.

Mat & Vin:
Alle måltider: solid frokost, to varmretters lunsj med salat, tre retters middag med salat og dessert. Vin til lunsj og middag. Frukt, kaffe/te, juice står fremme hele dagen i klosteret. Litt enklere frokost, men mer enn tilstrekkelig på det enklere fjellhotellet, nistepakker, solid mangeretters middag med vin.

Yoga:
Tre daglige serier med undervisning på norsk, i fysisk yoga, pust/energi, oppmerksomhet, avspenning, meditasjon/mindfulness i alt ca. 18 timers undervisning i klassisk yoga av erfaren yogalærer,
samt noe skriftlig kursmateriell. Det er ikke fysisk yoga i fjellet.

Utflukter:
Utflukt med guide til nærliggende historisk by som Assisi, Perugia, Foligno, eller Spoleto.Transport og guide er inkludert.

Kursmateriell:
Prisen inkluderer hele uken i klosteret og alt inkludert for fjellturen. Tillegg for enerom i klosteret.