Yoga



Kursarrangør: Sharrons Dansestudio
Sted: Vest-Agder, Kristiansand
Vest-Agder
Kursadresse: Dronningensgate 30, 4610 Kristiansand S (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 17 uker
Pris: fra 2.465

I yogatimene vil det bli brukt elementer fra både Ashtanga og Ivengar yoga. Vi anbefaler at deltakerne på dette kurs er fra 13 år og oppover. I Silje og Maggi sine yogatimer vil det bli brukt elementer fra både Ashtanga og Ivengar yoga.

Vinyasa
Ordet vinyasa betyr å flyte, og i denne timen flyter vi igjennom de forskjellige asanas i takt med pusten. Dette er en mer aktiv time med hvor vi varier med forskjellige "flows" fra gang til gang. Vi begynner med en rolig gjennomgang av stillingene, før vi lar pusten styre tempoet. Timen passer for alle

Hatha:
Hatha er en mer statisk praksis hvor vi jobber lenger i hver asana. Dette til fordel for både styrke og fleksibilitet. Her får man tid til å korrigere seg selv og gå dypere inn i hver enkelt stilling. Timen passer for alle, men er spesielt fin om du er ny til yoga.

Yoga for gravide
En rolig og avslappende yoga time med fokus på å sende god energi og kjærlighet til kroppen og det lille barnet i magen. Vi jobber mye med å åpne opp i bekkenet, med rygg, hofter og skuldre. Yoga under graviditeten kan hjelpe med blant annet spenninger i ryggen, en bedre holdning, blodsirkulasjon, vann i føttene og ikke minst indre ro og trygghet i en tid med masse hormoner og følelser som løper løpsk.
Sett av litt tid til å ta vare på deg selv <3

Mor og baby
Etter fødsel skal kroppen på ny gjennom en stor omveltning - og vi kan hjelpe den litt på veien tilbake til normalen. En rolig men morsom time med babyene, hvor vi trener kjernemuskulatur og lettere styrke. Nå vil vi lukke bekkenet, få kontakt med magemuskulaturen igjen, men ikke minst ha en hyggelig og aktiv stund med den lille, og dele fine stunder og erfaringer med andre mødre og babyer.

Kursmateriell:
Antrekk: Tøy som er lett å bevege seg i. Barbeint.Yoga matte Det er også mulig å kjøpe klippekort.