Voksensvømming - nybegynner / vidregående



Kursarrangør: Delfinenes Svømmeskole
Sted: Marikollen Bad
          Akershus, Rælingen
Kursadresse: Øvre Rælingsveg 201, 2008 Fjerdingby (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 14 uker

Vi tilbyr voksensvømming for ikke-svømmedyktige som vil lære mer. Du vil lære deg trygghet over og under vann. Flyteøvelser, i egen takt og med veiledning slik at du behersker å flyte på mage og rygg.

Samtidig, og i egen takt, får du sjansen til å lære alle svømmesetten (armtak, bentak og sammen), alt etter individuellt ståsted og med den oppfølgningen som trengs. Du velger selv det svømmesettet som du vil begynne å øve på, og velger du flere svømmesett samtidig går det utmerket da det er bra og variert for helhetstryggheten i vann.

Du vil også lære å stupe, dykke og slappe av under vann etter en stund, når du er klar for det. Alle disse øvelser er viktige for og vite at dere har kontrollen over vannet og at deres bevegelser og rohet bestemmer hva som skall skje og hva dere vil gjøre i vann.

Kan du allerede mye av dette får du individuell oppfølgning fra ditt ståsted og sjansen til og delta med videregående kursdeltagare. Man velger selv når og om man ikke lenger har behov for oppfølgning av instruktøren. Derfor er flertallet av de tidligere deltagerne som fisker i vann nå, og behersker stuping, dykking, flyting, bryst, crawl og ryggsvømming etter et kurs.

Vis flere tilsvarende kurs: