Vokalkurs for voksne - nybegynner nivå 1 (fra 17 år)



Kursarrangør: AKKS
Sted: Buranhus Musikksenter
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Gamle Kongevei 30, 7043 Trondheim (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl 19:00 - 20:30
Varighet: 1 kveld pr uke over 6 uker
Pris: fra 2.200

Vi tilbyr vokalkurs (sang) for voksne på nybegynner nivå 1. AKKS vokalkurs tar for seg alle aspekter ved å drive med sang. Vi jobber med sangteknikk: pust, intonasjon, frasering og forskjellige metoder for de ulike sjangerne.

Innhold:
Det blir også fokus på melodi, rytme, tekstformidling og hvordan man kan bruke dette i en live setting, både med og uten band. Kurset vektlegger også bygging av selvtillit og trygghet, og vi jobber med hvordan å komme seg over mentale sperrer på best mulig måte slik at man kan nå de målene man setter seg. Her er alt fra nybegynner til viderekommen velkommen, og det blir satt opp et løp tilpasset ditt nivå! Meld dere på som gruppe, eller alene. Vi setter sammen grupper på 3 - 6 etter nivå og alder.

Litt om instruktøren:
Anita Haglund er ein allsidig musikar med røter i ulike formar for rytmisk musikk. Ho studerer for tida master i Musikkvitskap ved NTNU med vokal som hovudinstrument. Tidlegare har ho gått musikklinje ved Firda vgs og Trøndertun Folkehøgskule. Ho har scene- og studioerfaring med ulike konstellasjonar, hovudsakleg rockebandet Töddla. I tillegg er ho også låtskriver.

Pris: 2024
kr. 2 250 Kursavgift for alle under 26 år / student inkl. medlemskap i AKKS 2024
kr. 2 200 Kursavgift for alle under 26 år / student AKKS-medlem 2024
2 550 kr. Kursavgift for 26 år eller eldre inkl. medlemskap i AKKS 2024
2 500 kr. Kursavgift for 26 år eller eldre AKKS-medlem 2024
kr. 4 000 Kursavgift om du ikke ønsker medlemskap

Målgruppe for kurset:
Voksne som ønsker vokalkurs (sang)

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 17 år

AKKS-stipendet:
Vi ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for å delta på undervisning og kurs. Derfor kan du som har begrenset økonomi få helt eller delvis redusert deltakeravgift på AKKS-stipend. Kryss av for dette i påmeldingskjema om du har behov for dette. Tilbudet gjelder alle under 26 år.

Vis flere tilsvarende kurs: