Vinyasa yoga - nybegynnere



Kursarrangør: Attic AS
Sted: Attic AS - Bygg D
          Buskerud, Drammen
Kursadresse: Skogliveien 4, 3047 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Torsdager kl 18:00 - 19:00

Vi tilbyr yogakurs i vinyasa yoga for nybegynnere. Dette er en sammensatt yogatime med tradisjonelle og utradisjonelle yogaposisjoner. Timen er dynamisk, men har også rom for å jobbe med teknikk.

Innnhold:
Vinyasa betyr pust synkronisert med bevegelse, dvs. at man beveger seg fra den ene stillingen til den andre i takt med pusten. Solhilsen er et eksempel på dette, hvor pust og bevegelse forenes. Vinyasa yoga er en yogaform som styrker og samler både kropp og sjel. Dette gjør at mange opplever endringer i kropp og bevissthet. Det legges vekt på pusteteknikk, balanse, fleksibilitet, styrke, avspenning og velvære.

Litt om Attic Dansestudio:
Attic Dansestudio har nærmere tusen elever i alderen 4 til 50 år som danser alt fra jazz og moderne til streetdance, flamenco for å nevne noen av stilartene. Vi kan også tilby workout, pilates og yoga. Vi har over seksti forskjellige kurs med klasser på alle nivåer hver uke, for danseglade barn, nybegynnere, elever som har vært hos oss i en årrekke, dansere som går videre til det profesjonelle og aktive mennesker som liker å holde seg i form. og ikke minst en stadig økende gruppe med gutter som vil lære de siste mooves.

I tillegg til ildsjel og kunstnerisk leder Wenche Brun, har vi en stor stab av profesjonelle pedagoger tilknyttet Attic, og noen av de erfarne danserne våre har også utviklet seg til å bli gode dansepedagoger. Vi holder årlige elevforestillinger i Drammens teater.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker yogakurs i vinyasa yoga

Nivå: Nybegynnere

Kursmateriell:
Du kan trene i hva du ønsker, men lett dansetøy, elastisk eller løstsittende tøy er best. Attic Shop ved siden av resepsjonen har både treningstøy og forskjellige sko.

Vis flere tilsvarende kurs: