Miljø og toleranse



Kursarrangør: Monsens Hundeskole
Sted: Bøler
          Oslo, Østensjø
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Mandager kl. 18.00-19.30
Varighet: 5 kvelder
Pris: 2.200

Vi tilbyr hundekurs om miljø og toleranse. Vårt mål etter endt kurs og godt engasjement, er at du har en hund som vet hvordan den skal sitte og ligge pent, gå pent i bånd, søke kontakt og være sosial og leken.

Innhold:
På dette kurset tar vi den grunnleggende hverdagslydigheten vi har opparbeidet oss gjennom tidligere kurs og videreutvikler denne ved å oppsøke nye steder. Det er viktig at hunden vår venner seg til de forskjellige miljøer og forstyrrelser den skal ferdes i slik at den føler seg trygg. Miljøtrening er viktig for at hunden velger bort stimuli (syn, lyd, lukt) og heller bruke all sin oppmerksomhet på oss og det vi måtte gjøre eller trene på, enn det som skjer rundt oss.

Vi ønsker gjerne at hunden vår kan slappe av og være rolig uansett omgivelser. Etter endt kurs og godt engasjement har du og din hund opparbeidet dere bedre kunnskap, fått større trygghet, bedre samarbeid og knyttet enda sterkere bånd. Kurset går 6 ganger á 1,5 time, hvorav første kveld er online teori. Sted for oppmøte de forskjellige kveldene blir sendt ut i forkant av kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs om miljø og toleranse, videregående lydighet. Anbefalt alle med gjennomført valpekurs, unghundkurs / grunnkurs o.l.

Kursmateriell:
Som deltaker på våre kurs får dere tilgang til en egen dedikert gruppe på Facebook der vi legger ut kursprogrammet, video-øvelser, mye annen nyttig informasjon og der vi bistår ved behov også i en tid etter kurset slik at dere når målene dere har satt dere med hunden for dette kurset.

Eksamen / sertifisering:
Deltakerne mottar diplom ved fullført kurs