Vektløfting / Olympiske løft



Sted: Undervisningssted sentralt i Oslo
          Oslo, Sentrum
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 2.490

Interessen for vektløfting har aldri vært større i Norge. Stadig flere prøver seg på øvelsene rykk og støt enten på et vanlig treningssenter, på et crossfitsenter, eller i andre sammenhenger.

Øvelsene er de mest komplekse som finnes i treningsverdenen og krever god teoretisk og praktisk forståelse for å kunne appliseres trygt og effektivt. Derfor har vi lagt opp et kurs ved hjelp av Yngve Apneseth - landslagsutøver i vektløfting over flere år. Yngve er svært dyktig både som utøver og trener, og har en god pedagogisk tilnærming til å lære bort øvelsene.

Med seg har han assistent og vektløfter Martin Norum som blant annet har blitt coachet av Yngve og selv er sertifisert Eleiko Strength Coach Level 2 med vektløfter Anders Linsjö. Kombinasjonen av Yngves tekniske spissferdigheter, pedagogiske tilnærming til vektløfting, og Martins gode teoretiske og praktiske forståelse danner grunnlaget for et spennende, lærerikt og fremgangsfylt kurs!

Målgruppe for kurset:
Forkunnskaper:
Kurset er åpent for alle, men du må ha erfaring fra baseøvelsene markløft, knebøy / frontbøy og press (militærpress / pushpress).