Vekterkurs - Lær å bli vekter - Vekterutdanning i Tromsø

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 4 uker 27.000 kr

Vekterutdanning

Ønsker du en karriere som Vekter? Bli vekter: et spennende yrke i stor vekst. Kort tid på kurs - raskt ut i jobb. Lav kurskostnad - god lønn. Vi tilbyr vekterutdanning som er godkjent av Politidirektoratet (POD) som leverandør av lovpålagt vekterutdanning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Tromsø Tromsø 27500 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - hele landet

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere i hele landet. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet ca 5 uker Avtales kr

Regodkjenning for vektere - fjernundervisning

Vi tilbyr regodkjenning for vektere som fjernundervisning. For å kvalifiseres til resertifisering må du ha gjennomført Nasjonal Grunnutdanning for vektere innen siste 4 år. Forkurset tar du som e-læring på ca. 10 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 5.500 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i nasjonal grunnutdanning for vektere. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr