Vekterkurs - Lær å bli vekter - Vekterutdanning i Bergen

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vekterselskapet Engen Service AS - Argus tilbyr nasjonal vekterutdanning for enkeltpersoner i egne lokaler midt i Bergen sentrum. Vår målsetting er å utdanne vektere som på en god måte kan sikre kundens behov innenfor sikkerhet og kundebehandling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 17.04.2024 4 uker17.04.2024 23.000 kr

Regodkjenning vekterutdanning

Vekterselskapet Engen Service AS - Argus tilbyr regodkjenning av nasjonal vekterutdanning for enkeltpersoner i våre lokaler midt i Bergen sentrum.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 uke 5000 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 28.05.2024 (+1) 4 uker28.05.2024 (+1) 27.000 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere

Vi tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Vekteryrket er spennende og byr på mange utfordringer. Securitas tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere, og er godkjent som leverandør av lovpålagt vekterutdanning gjennom vår egen skole, Securitasskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 27.05.2024 (+2) 4 uker27.05.2024 (+2) 27.900 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - hele landet

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere i hele landet. Din vekterkarriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Av de som ble uteksaminert fra Avarn Security (Nokasskolen) i 2018 er nå over 8 av 10 i fast arbeid som vektere, de aller fleste i Avarn Security.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet ca 5 uker Avtales kr

Regodkjenning for vektere - fjernundervisning

Vi tilbyr regodkjenning for vektere som fjernundervisning. For å kvalifiseres til resertifisering må du ha gjennomført Nasjonal Grunnutdanning for vektere innen siste 4 år. Forkurset tar du som e-læring på ca. 10 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 dager 5.500 kr

Nasjonal grunnutdanning for vektere - bedriftsinternt

Vi tilbyr bedriftsinternt kurs i nasjonal grunnutdanning for vektere. En vekterutdanning fra Sikkerhetsakademiet har et profesjonelt fokus, og er et springbrett for deg som vurderer videre utdanning og jobb innen vaktvirksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr