Veien til Golf - nybegynnerkurs



Kursarrangør: Ringerike Golfklubb
Sted: Ringerike Golfbane, Fjøsviken
          Buskerud, Ringerike / Hønefoss
Kursadresse: Ringmoen, 3525 Hallingby (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 18:00 - 21:00
Varighet: 4 kvelder
Pris: Bare kurs 750
Neste kurs: 07.05.2024 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr Veien til Golf kurs for nybegynnere. Kursdagene begynner med litt teori, regle, sikkerhet etc., men vi går fort ut på rangen og banen for å prøve golfen ut i praksis. Før måtte man bestå en slags eksamen og ta det man kalte for grøntkort for å få lov til å spille golf.

Innhold:
Slik er det ikke lenger. Nå holder det at man tar VTG kurset (Veien til golf) og deretter kan man spille så lenge man er medlem i en klubb. Merk at noen baner har krav til HcP slik at man ikke som nybegynner nødvendigvis kan spille hvor som helst. Men på de fleste baner i Norge er ikke dette noe problem. Man tar ingen eksamen eller prøve etter endt kurs, så det er med andre ord ingenting man må bestå. men man MÅ delta på minst 3 av kursets kvelder. Det lureste er definitivt å delta på alle!

Du vil få en gjennomgang av regler, utstyr, køllevalg i tillegg til at du får prøvd deg både på driving range og bane! Etter endt kurs vil du få tilbud om å melde deg inn i Ringerike Golfklubb. Første året vil du få en spesialpris som er under halve prisen av hva medlemskapet normalt koster. Om ønskelig vil også få mulighet til å kjøpe et startsett med komplett utstyr fra Wilson Staff til en meget god pris!

Målgruppe for kurset:
Passer både for deg som er ny i golf, og for deg som vil formalisere dine kunnskaper.

Nivå: nybegynner


Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer kursmateriell, brus, kaffe og noe å bite i