Varme arbeider kurs i Fredrikstad

Montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2

Vi tilbyr montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2 - ikke søknadspliktig arbeid. Kurset gir kandidatene en innføring i hvordan de på en trygg og sikker måte kan utføre arbeid på ildsted og skorstein som ikke krever søknad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 dager fra 5.500 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er at etter kurset skal alle deltagerne ha godkjent kursbevis som varer i 5 år, og følelse av trygghet med å slukke små branner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 05.06.2024 (+2) 1 dag05.06.2024 (+2) 2.395 kr

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for en eller flere ansatte. Vi er din totalleverandør av brannverntjenester. Kontroll og service på manuelt slokkeutstyr. Kurs i brannvern og førstehjelp. Kurs i varme arbeider/reserttifisering. Kontroll av gassinnstalasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad Avtales kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Kurset inneholder teori og praktisk slukkeøvelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 10.05.2024 (+4) 1 dag10.05.2024 (+4) 3.050 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr sertifisert opplæring i varme arbeider. Målsettingen med kurset er å øke den enkelte yrkesutøvers forståelse for brannfaren ved varme arbeider og å treffe enkle brannforebyggende tiltak.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.400 kr

Varmearbeiderkurs klasserom

Vi tilbyr varmearbeiderkurs. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 24.04.2024 1 dag24.04.2024 2.100 kr

Varme arbeider med slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.600 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>