Varme arbeider kurs i Fredrikstad

Varmearbeiderkurs klasserom

Vi tilbyr varmearbeiderkurs. Forsikringsbransjen i Norge stiller krav om at alle som utfører varme arbeider innehar et sertifikat som dokumenterer at man har gjennomgått godkjent opplæring i varme arbeider. Sertifiseringen er gyldig i 5 år.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 24.04.2024 1 dag24.04.2024 2.100 kr

Varme arbeider inkl slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider inkludert slokkeøvelse. Brannvern ved utførelse av varme arbeider. Kravet til sertifikat finnes i sikkerhetsforskriften for varme arbeider, som er en del av skadeforsikringsavtalen mellom en forsikringstaker og forsikringsselskapet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider med slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.600 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Målsettingen er at etter kurset skal alle deltagerne ha godkjent kursbevis som varer i 5 år, og følelse av trygghet med å slukke små branner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 05.06.2024 (+2) 1 dag05.06.2024 (+2) 2.395 kr

Montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2

Vi tilbyr montørkurs og fagansvarlig i butikk nivå 2 - ikke søknadspliktig arbeid. Kurset gir kandidatene en innføring i hvordan de på en trygg og sikker måte kan utføre arbeid på ildsted og skorstein som ikke krever søknad.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 2 dager fra 5.500 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Krav om sikkerhetssertifikat for utførelse av varme arbeider. Fra og med 1. januar 2001 stilte forsikringsselskapene nye og strengere krav ved utførelse av varme arbeider.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 1 dag

Varme arbeider - Bedriftsinternt / Større grupper

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for en eller flere ansatte. Vi er din totalleverandør av brannverntjenester. Kontroll og service på manuelt slokkeutstyr. Kurs i brannvern og førstehjelp. Kurs i varme arbeider/reserttifisering. Kontroll av gassinnstalasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>