Varme arbeider kurs i Skien

Komplett offshore riggerkurs & G4 Travers

Vi tilbyr komplett riggerkurs for deg som ønsker å jobbe offshore. Her får du modul 1.1, P-2.4 P-4.4 og . Riggerkurset følger offisielle opplæringsplaner og er kompetansegivende for å jobbe med rigging offshore. Alle kurs dekker kravene gitt i R-003N og R-005N.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 8 dager 34.900 kr

Riggerkurs G4, G11 og fallsikring

Vi tilbyr riggerkurs - modul O-2.2 og O-3.2. Riggerkurset følger offisielle opplæringsplaner og er kompetansegivende for å jobbe med rigging offshore og onshore. Alle kurs dekker kravene gitt i R-003N og R-005N.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 5 dager 24.900 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Det ligger et felles ansvar på oppdragsgiver, arbeidsgiver og arbeidstaker å sørge for at den som skal utføre varme arbeider god og grundig opplæring og gyldig sertifikat. Et varme arbeider kurs sikrer grunnleggende brann og sikkerhetsfaglig kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.490 kr

Varme arbeider - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Det ligger et felles ansvar på oppdragsgiver, arbeidsgiver og arbeidstaker å sørge for at den som skal utføre varme arbeider god og grundig opplæring og gyldig sertifikat. Et varme arbeider kurs sikrer grunnleggende brann og sikkerhetsfaglig kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag Avtales kr

Varme arbeider kurs

Vi tilbyr kurs i varme arbeider til alle som utfører varme arbeider der forsikringsselskapene stiller krav om sertifisering. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktører med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 16.04.2024 (+6) 1 dag16.04.2024 (+6) 2.600 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Undervisningen gjennomføres i form av praksis med veileder til stede. AOF er spesialister på opplæring spesielt organisert for voksne. Som utdanningsaktør skal AOF være unike når det gjelder å tilby meningsfull og relevant opplæring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.900 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Kurset gir deg kompetanse og sertifikat i Varme arbeider, og gir deg opplæring og kompetansebevis i arbeider hvor det benyttes maskiner og utstyr som genererer gnister og varme, og som kan føre til brann.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.300 kr

Varme arbeider med slokkeøvelse

Vi tilbyr kurs i varme arbeider med slokkeøvelse. Gjennom kurset brannvern ved utførelse av varme arbeider vil utøvere av varmt arbeid lære hvilke forholdsregler som må tas for å unngå brann, samt lære hvordan brann raskt kan stanses om den skulle oppstå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.600 kr

Kurs i varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Kurset tar for seg risikoen ved bruk av maskiner og utstyr som utvikler nok varme til å antenne en brann, og hvordan man skal forholde seg i tilfelle brann oppstår. Undervisningen foregår som klasseromsundervisning og gruppeoppgaver, samt praktisk slokkeøvelse ute.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.300 kr

Varme arbeider

Vi tilbyr kurs i varme arbeider. Gjennom sikkerhetsforskriften for varme arbeider stiller forsikringsselskapene krav til sertifikat for utførelse av varme arbeider. Sertifiseringsordningen administreres av Norsk brannvernforening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 1 dag 2.550 kr

Varme arbeider - Bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i varme arbeider for bedrifter. Kurset er tilpasset kravene fra forsikringsbransjen, og gjennomføres av godkjente instruktør med evnen til å undervise på en enkel, interessant og fengende måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Telemark Telemark 1 dag Avtales kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>