Valpekurs



Kursarrangør: SAHD - Hundekurs
Sted: Sagbakken stadion
          Nordland, Rana / Mo i Rana
Kursadresse: Vikaåsen, 8626 Mo i Rana (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid:
Lørdag kl 09:00 - 16:00
Søndag kl 0900 - 1400
Varighet: 1 helg
Pris: 2.700

Vi tilbyr valpekurs. Har du fått deg (ny) hund og trenger litt veiledning eller oppfriskning? Dette kurset tar for seg de grunnleggende ferdighetene man bør ha, for at hund og eier skal gå gjennom hverdagen på en hyggelig måte.

Innhold:
Vi balanserer teori og praksis slik at man får meget god anledning til å lære seg selv og hundene de ulike ting man går gjennom på kurset. All kursing fra oss innebærer at man
selv, som eier, er villig til å jobbe med hunden og er aktive på kurset. Vi gir dere ett sett med verktøy og virkemidler, hjelper dere og utføre, slik at dere skal kunne mestre dette på best mulig måte. SAHDs mantra er at en hund lærer best ved å forsterke positivt den adferden vi ønsker. Samtidig mener vi at en stimulert (ikke overstimulert) hund har bedre forutsetninger for å lykkes, enn en stresset hund, ift familiesituasjonen. Å være hundeeier skal være gøy. Da gjelder det å ha en hund som takler ulike miljø, ulike hunder og fungere i en hverdag der tidsklemma er tilstede.

SAHDs instruktører:
Alle SAHDs instruktører bruker egne hunder under kurset for å vise at våre metoder skaper trygge, rolige og selvstendige hunder.

Målgruppe for kurset:
Kurset retter seg mot valper mellom 9 uker og 6 mnd (valper over 6 mnd kan tas inn etter avtale)

Kursmateriell:
Kursmateriell blir utlevert ved kursstart. Kursportal med en del ressurser (3,5 timer) gjøres tilgjengelig (verdi kr 990) og er inkludert i kursavgifta.

Vis flere tilsvarende kurs: