Valpekurs i Nøtterøy

Her finner du atferdskurs og dressurkurs for valper. Det er viktig at hunden tidlig lærer å sosialisere med både mennesker og andre hunder, og føler seg trygg i sine omgivelser. Du som eier vil lære å kommunisere og bruke kroppsspråk slik at hunden forstår hva du mener.

Valpekurs Onsdager med Sophie Nyrerød

Vi tilbyr valpekurs. Skap et godt samarbeid tidlig. Valpekurs handler om å belyse hvordan oppdra en hund til å fungere godt i familielivet. Her vil du lære masse om sosialiserings-prosessen slik at hunden får et godt språk i møte med andre mennesker og hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nøtterøy, Wilhelmsensh... Nøtterøy 22.05.2024 1 teorikveld + 5 praksiskvelder22.05.2024 1950 kr
Nøtterøy, Teie skole Nøtterøy 17.04.2024 (+1) 1 teorikveld + 5 praksiskvelder17.04.2024 (+1) 1950 kr

Privat valpekurs

Med et privat kurs får du tett og individuell oppfølging med hundetreningen. Mange setter pris på å ikke behøve å møte opp til bestemt kursplass to dager i uken, men istedet velge kursplass og tidspunkt selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Vestfold Vestfold 6 timer 3.500 kr

Online Valpekurs

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. I sommer får du 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Valpekurs

Vi tilbyr valpekurs. Fra valpen kommer hjem begynner treningen for å få en sosial og hyggelig familiehund. Det er viktig å komme i gang tidlig med utdanningen slik at hunden blir en god samfunnsborger! Hunden er mest formbar i ung alder og starter vi tidlig, blir veien videre enklere!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 ganger fra 2.200 kr

Valpekurs-Den viktige starten onlinekurs

Valpekurset du kan ta i ditt eget tempo og når det passer deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 990 kr

Gratis kurs - første uker i nytt hjem

Her får du en smakebit på hva vi har å tilby våre kunder på online valpekurs. Rune Fjellanger gir dere et gratis webinar på 1 time hvor han gir svar på de mest vanlige spørsmålene som melder seg når en får valp i huset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 5 uker Gratis kr

Valpekurs online

Gratulerer med nytt familiemedlem! Vår nettløsning for valper er en løsning hvor dere har mulighet til direkte dialog (toveis kommunikasjon) med instruktøren. Rune Fjellanger vil gi undervisning og svare på spørsmål til fast tid 1 gang i uken hvor alle vil få invitasjon å delta på teams:

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12 måneder 1.200 kr

Digitalt valpekurs hos Trondheim hundeskole

Vi tilbyr Digitalt valpekurs hos Trondheim hundeskole. I det digitale kursrommet vil du kunne se leksjonene flere ganger, du vil få tilsendt "Valpekursboka" vår og du har mulighet til å motta individuell oppfølging av instruktør, for å nevne noe.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 måneder 2.149 kr

Nettkurs Valp- og hverdagslydighetskurs for alle hunder!

Ta et hundekurs på nett og oppdag de gøyale og enkle metodene til å få en trygg, lydig og lykkelig hund! Slik at du kan kose deg med en fornøyd og lykkelig hund som synes dert er kjempegøy å komme hver gang du roper på den!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 1.990 kr

Valpeskolen

Har du valp eller unghund og ønsker inspirasjon til hva og hvordan du skal trene? Følg Tanya sin valpeskole og treningsdagbok i lukket Facebook gruppe over fire måneder frem til hun var ca 7 mnd. Her delte jeg filmer og tips fra treningen vår ukentlig!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14 videoer - tilgang i 1 år 549 kr

 |  1 2   |  Neste side >>