Hundekurs - privatundervisning



Kursarrangør: Hund i Sentrum
Sted: Buskerud, Ringerike / Hønefoss
Buskerud
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 timer
Pris: 2.000

Vi tilbyr hundekurs som privatundervisning. For at vi skal kunne hjelpe deg og din hund på best mulig måte, vil vi først gjennomføre en samtale for å kartlegge situasjonen. Deretter går vi inn på problemstillingen for å se på kjemien, samarbeidet og utfordringen.

Innhold:
Her ser vi på atferden til både hund og fører i de situasjonene dere har utfordringer. Når kartleggingen av ekvipasjen er gjennomført og vi ser hvor utfordringene ligger, starter arbeidet. Etter endt time er det eierens jobb å fortsette treningen hjemme, men vi ønsker tilbakemelding fra eier etter en periode for å kunne følge opp og eventuelt komme med flere råd.

Problemhund:
Er hunden din usikker og stresset, utagerer den mot andre mennesker og hunder, drar den i båndet på turer eller sliter den kanskje med å roe seg ned? Med mange års erfaring og dyktige instruktører, kan vi hjelpe dere med utfordringene i hverdagen og bistå til en atferdsendring.

Hver hund er forskjellige individer, derfor skreddersyr vi et individuelt opplegg basert på problemstillingen. Det kan være flere grunner til en problemhund: lite eller feil trening, negative opplevelser, høye forventninger, utfordringer som har blitt verre, følelsen av at hunden har tatt over kontrollen i hjemmet osv.

En problemhund kan ha ulike utfordringer, blant annet:
• Drar i båndet på turer
• Bjeffer / stresser på lyder ute / inne
• Uro/usikkerhet med å være alene hjemme
• Aggressivitet / usikkerhet mot mennesker og hunder
• Stress i hverdagen når det f.eks. ringer på, når man har besøk
• Følelsen av at hundeholdet har blitt slitsomt istedenfor koselig
• Reagere med utagering eller bjeffing mot andre hunder / mennesker

Kursmetode:
Gjennom timen veileder vi dere gjennom utfordringene og bistår hele veien med å se at dere får det til. Vi ser på din og hundens atferd i forhold til utfordringen, og hjelper dere med øvelser og tilbakemeldinger på hva og hvorfor hunden gjør som den gjør. Deretter gir vi dere verktøy og øvelser som dere skal fortsette å øve på i hverdagen. I tillegg vil du i etterkant av timen få en e-post med et sammendrag om hva som er gjennomgått og jobbet med. Vi ønsker i tillegg å følge opp progresjonen i treningen deres.

Målgruppe for kurset:
For alle som har utfordringer med hundeholdet sitt i hverdagen