Andre dansekurs i Larvik

Her finner du kurs i spesielle og utradisjonelle danser. Finner du ikke din nisje eller akkurat den dansen du er på jakt etter oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss så finner vi det for deg.

Dans og bevegelse

Vi tilbyr kurs i dans og bevegelse. Alle kan holde seg i form ved hjelp av dans. Ikke bare er det morsomt, det er også svært helsefremmende. Dans kan bedre din hukommelse og forhindre demens og det er noe alle kan kose seg med.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Tik Tok Dansemix 8 - 13 år

Norges største danseidrett! Denne danseformen er en blanding av Disco, Jazz, Showdans og Freestyle og man lærer å danse til det siste innen hitmusikk. Freestyle er kule Discodanser som alle klarer!! Dette gjør sitt til at barn og ungdom synes det er spesielt morsomt med denne danseformen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 12 uker 1.580 kr

Dans deg sterk, glad, frisk og energisk!

Bli med på en reise av selvutforskning, rytme, bevegelse, og energi gjennom ulike danser som Afro Healing, Ekstatisk dans, Chakra dans, Impro dans og 5Rytmer. Velkommen til en unik og livsforvandlende opplevelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik 20 ganger 3510 kr

Utleie av Dance Larvik sitt lokale

Feir spesielle øyeblikk på vårt fantastiske danselokale! Dance Larvik tilbyr et romslig, elegant miljø utstyrt med flott lyd- og lysutstyr, som gjør det til det perfekte valget for bursdager, utdrikningslag, ulike eventer og mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Larvik Larvik

Dansekurs for utdrikningslag!

Lyst å finne på noe morsomt med gjengen til utdrikningslaget? Vi tilbyr dansekurs for grupper på inntil 20 pers i line dance, magedans, burlesk, hula hula og groove. Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg booke tid!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2.500 kr

Magedanskurs for utdrikningslag!

Vil dere gjøre litt ekstra stas på bruden og lære magedans på utdrikningslaget? Shireen (www.shireen.no) tilbyr undervisning for grupper på inntil 20 pers. og bruden får låne et enkelt kostyme. Ta kontakt for å få et skreddersydd opplegg og booke tid!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 0 år 2.500 kr