Unghundkurs



Kursarrangør: Nesodden Hundeskole
Sted: Fjellstrand Skole
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Persilengveien 5, 1458 Fjellstrand (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Tirsdager kl 19:15 - 20:30
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.100

Vi tilbyr unghundkurs. Unghunder går igjennom flere faser i sin utvikling, og kan derfor være en større utfordring enn valper. Unghunder er modigere og opptatt av omverdenen på en annen og mer utforskende måte.

I dette kurset legger vi vekt på kontakttrening og aktivisering. Vi trener på øvelser som: å gå pent i bånd, sitte ned, legge seg ned, innkalling, hilse pent, sporsøk/nesebruk, og ulike triks. God kontakt mellom hund og eier er et gjennomgående tema.

Kurset har en teoridel hvor du blant annet kan lære om unghundens adferd, utvikling og behov, grunnleggende hundespråk, forebygging av problemer, hundevennlig grensesetting, de ulike læringsformene, sosialisering og miljøtrening m.m. Ettersom vi i tillegg har god utdannelse innen adferd og løsning av problemer, så er dette noe vi alltid kommer inn på ved behov.

Dette kurset er mer innholdsrikt og litt annerledes enn de tradisjonelle dressurkursene. Vi har vanligvis små grupper på 4-6 hunder pr. hundetrener, slik at vi får fulgt opp hver enkelt best mulig. Det er et kurs vi har lang erfaring med og tilbakemeldingene er gode.

Målgruppe for kurset:
Kurset passer for hunder i alderen fra 6 måneder og oppover.

Kursmaterialet:
Inkluderer et innholdsrikt kurshefte.