Unge Talenter - Et veksthus for morgendagens musikere



Sted: Barrat Due
          Oslo, Fagerborg
Kursadresse: Lyder Sagens gt 2, 0358 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr undervisning for unge talenter - Et veksthus for morgendagens musikere. Unge Talenter Barratt Due er et spisset tilbud for unge utøvere som ønsker høyere studier innen klassisk musikk. Programmet retter seg mot norske og utenlandske elever både i ungdomsskole og videregående skoles alder.

Underårige elever kan, etter anbefaling fra lærer, også søke om plass. Elevene får individuelt tilrettelagt og tilpasset instrumental-, vokal- og teoriundervisning. I tillegg tilbys en rekke ulike ensembleaktiviteter.

I Oslo foregår undervisningen ved Barratt Due musikkinstitutt. I Bergen er det i samarbeid med Bergen Kulturskole og Griegakademiet. I Oslo tilbys også et intensivt alternativ som spenner over 10-12 helger, tilrettelagt for elever som kommer langveisfra. (Tuttihelger.)

Unge Talenter samarbeider om musikkundervisningen ved musikklinjen på Edvard Munch videregående skole i Oslo. Gjennom dette tilbudet kan vi tilby opp til 10 elever per årstrinn et fordypningstilbud på et svært høyt nivå. (Fra høsten 2019, 16 elever i 1. årstrinn). Unge Talenter skal skape et rom som gir mulighet til å ta et realistisk valg om å bli musiker!

Målgruppe for kurset:
Unge Talenter er et veksthus for morgendagens musikere, der spesielt interesserte, talentfulle og allerede langt komne barn og unge til og med 19 år tilbys instrumental- eller vokalundervisning, teori og ensembleaktiviteter.