Teleskoptruck i Bergen

Fadderkurs - ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift

Vi tilbyr fadderkurs - ved kjøreopplæring modul 4 i bedrift. Målsettingen med fadderkurset er at fadderen som er ansvarlig for intern kjøreopplæring tilegner seg grunnleggende kunnskaper om hvordan gjennomføre fadderopplæringen, slik at ulykker ved kjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 1/2 time 1.500 kr

Teleskoptruck inntil 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck inntil 10 tonn. Målsettingen med opplæringen er at deltagerne tilegner seg tilstrekkelige kunnskaper om teoretisk og praktisk sikker bruk av teleskoptruck, slik at ulykker ved oppstilling og bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 3.900 kr

Truckførerkurs teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Hensikten med opplæringen er å gi førere av teleskoptruck en teoretisk grunnopplæring i bruken av teleskoptruck slik at ulykker kan unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 24.05.2024 1 dag24.05.2024 7100 kr

Teleskoptruckkurs - klasse C1 og C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2. Forskriften stiller krav til at bruker av arbeidsutstyr har nødvendig opplæring, øvelse og instruksjon i sikker bruk, samt at de får opplæring i å forebygge de farene som bruken kan medføre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag

Teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr kurs i teleskoptruck klasse C1 - C2. Teleskoptruckopplæringen inneholder en teoridel og en praksisdel enten ved fadder-opplæring eller med instruktør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.870 kr

Teorikurs - Teleskoptruck klasse C1 - C2 og praksis klasse C1

Vi tilbyr teorikurs i teleskoptruck klasse C1 - C2 og praksis C1. Teori og praksis med avsluttende prøve for C1, avholdes på 1 dag. For C2 tilkommer 4 timer praksis. (Gjennomføres på fredag).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 13.650 kr

Teleskoptruck klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 - C2. Kurset gjennomføres med teoretisk og praktisk opplæring slik at du er ferdig kvalifisert med kompetansebevis og dermed klar for å kjøre truck etter kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 3.500 kr

Truckførerkurs teleskoptruck - klasse C1 - C2

Vi tilbyr truckførerkurs på teleskoptruck klasse C1 og C2. Hensikten med opplæringen er å gi blivende teleskoptruckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av teleskoptrucker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 4.600 kr

Teleskoptruck - klasse C1 & C2

Vi tilbyr kurs for førere av teleskoptrucker i klassene C1 & C2.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 1 dag 2.500 med fadderordning kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>