Truckførerkurs under 10 tonn | Truckførerbevis i Stavanger

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.
Her finner du truckførerkurs over 10 tonn

Truckførerkurs liten truck (dagtid)

Vi tilbyr truckførerkurs på dagtid. Truckførerbeviset trengs i mange offshorestillinger som boredekksarbeider, dekksarbeider, vedlikeholdsarbeider og kranfører. Lær praktisk bruk og vedlikehold av truck, og få bevis på at du kan føre ulike trucktyper på opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 22.04.2024 (+3) 4 dager22.04.2024 (+3) 8.490 kr

Truckførerkurs liten truck (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs - liten truck på kveldstid. Truckførerbeviset trengs i mange offshorestillinger som boredekksarbeider, dekksarbeider, vedlikeholdsarbeider og kranfører. Lær praktisk bruk og vedlikehold av truck, og få bevis på at du kan føre ulike trucktyper på opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 kvelder 7.800 kr

Truck praksis modul 4.2

Vi tilbyr truckførerkurs med praksis modul 4.2. Målsettingen med kurset er å gi personer som skal undervise truckførere kunnskaper og øvelse i teoretisk og praktisk undervisning innen fagområdet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager

Truckførerkurs klasse T1 - T5 modul 1.1 - 2.2 - 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 modul 1.1 - 2.2 - 3.2. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 13.05.2024 (+2) 4 dager13.05.2024 (+2) 7.680 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 modul 1.1 - 2.2 - 3.2 (engelsk)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 modul 1.1 - 2.2 - 3.2 på engelsk. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 7.680 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 modul 2.2 - 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 modul 2.2 - 3.2. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 16.04.2024 (+2) 3 dager16.04.2024 (+2) 6.620 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 modul 2.2 - 3.2 (engelsk)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 modul 2.2 - 3.2 på engelsk. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 6.620 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 repetisjon

Vi tilbyr repetisjonskurs på liten truck klasse T1 - T5. Målsettingen med oppfriskningen er å gi operatør av truck en oppdatering over nytt regelverk, gjennomgang av kjøreteknikk og sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager

Truckførerkurs teori modul 2.2

Vi tilbyr truckførerkurs teori modul 2.2. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av trucker, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager

Truckføreropplæring klasse T1

Vi tilbyr truckføreropplæring klasse T1. Målsettingen med kurset er å gi truckføreren i klasse T1 en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag

Truck klasse T1 - T4 med praksis

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T4 med praksis. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 dager fra 6.592 kr

Ledetruck

Vi tilbyr truckførerkurs på ledetruck. Formålet med opplæringen er å gi riktig og god opplæring slik at alvorlige skader på truckføreren, personell og materiell unngås. Opplæringen skal gi kandidatene god innsikt i prinsippene for truckers konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 2.200 kr

Oppfriskningskurs truck

Vi tilbyr oppfriskningskurs på truck med 4 timers teoriundervisning. Formålet med opplæringen er å gi truckførere en oppfrisking av kunnskap i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 timer 1.250 kr

Terminaltraktor

Vi tilbyr opplæring i terminaltraktor. Formålet med opplæringen er å gi førere av terminaltraktor en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk, slik at uhell og ulykker i forbindelse med kjøring unngås

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 5 timer teoriundervisning. 1.800 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5. Formålet med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager 4.800 kr

Truckførerkurs klasse T2 - T4 - praksis

Vi tilbyr praksis på truck klasse T2 - T4. Formålet med opplæringen er å gi truckførere allsidig praktisk opplæring og øvelse i sikker bruk av truck, slik at ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager fra 4.700 kr

Lede og palletrucker - klasse T1

Vi tilbyr truckførerkurs på lavtløftende truck - klasse T1. Målsettingen med kurset er å utdanne førere av maskiner innenfor klassen T1 Motoriserte lede- og skyvetrucker (u/ fast førerplass).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 dag 2.800 kr

Lede og palletrucker - klasse T1 (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs på lavtløftende truck - klasse T1 som kveldskurs. Målsettingen er å utdanne førere av maskiner innenfor klassen T1 Motoriserte lede- og skyvetrucker (u/ fast førerplass).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 1 kveld 2.800 kr

Truckførerkurs - dagtid

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 på dagtid. I mange bransjer er det et grunnleggende behov for håndtering av varer og annet gods, ofte med mange ansatte og varer for mange milliarder kroner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager 8.490 kr

Truckførerkurs - kveldstid

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 på kveldstid. I mange bransjer er det et grunnleggende behov for håndtering av varer og annet gods, ofte med mange ansatte og varer for mange milliarder kroner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 kvelder 8.490 kr

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck med teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2. Ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 4 dager

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 2.2 og 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med teori og praksis - modul 2.2 og 3.2. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 dager

Truckførerkurs liten truck

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck. Fagplanen for truckføreropplæring, godkjent av Arbeidstilsynet, krever at et truckførerkurs er på minimum 42 / 48 timer (22 timer teori / 6 timer praktisk grunntrening og 14 / 20 timer praktisk kjøring).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 06.05.2024 (+1) 3 kvelder06.05.2024 (+1) 4.500 med fadderordning kr

Truckførerkurs klasse T1 - T4 (dag)

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck klasse T1 - T4. Målsettingen er å etterkomme myndighetenes krav om dokumentert og sertifisert sikkerhetsopplæring. Dette ved å gi deltakerne en god teoretisk og praktisk opplæring i sikker bruk av truck basert på gjeldene opplæringsplaner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 dager 5.950 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>