Trompet og kornett - hjemmeundervisning



Kursarrangør: Superinstruktørene
Sted: Vi kommer hjem til deg i Kristiansand
          Vest-Agder, Kristiansand
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 60 minutter
Pris: fra 748

Vi tilbyr hjemmeundervisning i trompet og kornett. Har du vanskelig for å komme deg opp av sofaen? Er du avhengig av å være hjemme for å motta undervisning? Sliter du med logistikken og tidsklemma? Fortvil ikke, Superinstruktørene kommer hjem til deg og underviser deg i din egen stue!

Innhold:
Messinginstrumentet med det høyeste registeret er trompeten. Det de fleste forbinder med dette instrumentet, er toner som med sin distinkte klare klang skjærer gjennom lydbildet. Hvis du er en av dem som liker å både bli sett og hørt, kan trompet være noe for deg. Men om du tror at en trompet bare kan spille lyst og høyt, så tar du feil. En trompet kan nemlig produsere alt fra skingrende korte støt, til de luftigste og mykeste lange tonene. Kanskje er det nettopp derfor at den kan brukes i alle musikksjangere fra barokkmusikk og salsa til visepop og rockeballader.

Ta en nærmere titt på trompeten. Løft den opp. Se nedi det mørke schallstykket der lyden kommer fra. Hvordan kan dette blanke lette instrumentet med sine snirklete snirkler og bare tre ventiler lage så mye forskjellig lyd? Våre Superinstruktører vil lære deg alt du trenger å kunne om dette ved første øyekast mystiske instrumentet. Vi har bakgrunn i forskjellige sjangere og vil gi deg det beste utgangspunktet for å bli en mestertrompetist, enten du liker å være stjerna i bandet, eller stå for de viktige tonene i bakgrunnen.

Pris (1 - 2 elever pr time):
Vi fakturerer 900-1000 kr. pr. 60 min. avhengig av instruktørs reisetid. Er reise til undervisningssted på inntil 30 min t/r blir timessatsen 900 kr. pr. time. For reise på 30-60 min t/r blir timessatsen 1000 kr. pr. time. Er reise over 60 min settes timespris etter nærmere avtale.

Målgruppe for kurset
Alle som ønsker privatundervisning i trompet og kornett