Trommekurs nybegynner nivå 1 (en-til-en)



Kursarrangør: AKKS
Sted: Samsen Kulturhus
          Vest-Agder, Kristiansand
Kursadresse: Vesterveien 2, 4613 Kristiansand S (kart)
Type:Privatundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 30 minutter i uken over 7 uker
Pris: fra 1.6000

Vi tilbyr en-til-en undervisning på trommer for nybegynnere på nivå 1. Har du alltid drømt om å spille trommer i et band? Eller spiller du allerede, men ønsker å bli enda bedre? Vi tilbyr undervisning som vil bli lagt opp etter dine mål, forkunnskaper og ønsker.

Innhold:
Semesteret avsluttes med en AKKS konsert der deltakerne kan vise hva de har lært for familie og venner. Velg mellom 10 eller 15 uker med undervisning per semester.

Litt om instruktøren:
Instruktør Richard Andreas Salvesen fant interessen for rytmer tidlig, og etter å ha slått bulker i sin mors gryter med diverse kjøkkenredskaper, fikk han sitt første trommesett da han var 5 år gammel. Han tar for tiden en master i rytmisk musikk ved UIA, spiller i både inn- og utland med egne band, og jobber som freelance trommeslager i forskjellige sjangre. Han har alltid hatt fokus på å ha det moro med instrumentet og ønsker å dele spilleglede og ny kunnskap med elevene sine.

Priser: 2024
1600 kr for 30 minutter i uken i 7 uker.
3100 kr for 30 minutter i uken i 14 uker.
2400 kr for 45 minutter i uken i 7 uker.
4700 kr for 45 minutter i uken i 14 uker
Målgruppe for kurset:
Alle som vil lære å spille trommer

Nivå:
• Nybegynner nivå 1

Aldersgrense:
• Nedre aldersgrense 8 år

Musikkaktivitet for alle:
AKKS Kristiansand ønsker ikke at økonomi skal stå i veien for deltakelse på våre kurs. Er du under 26 år kan du eller dine foresatte søke om å få redusert pris eller gratisplass på AKKS Kristiansand sine kurs. For å benytte deg av tilbudet om AKKS-stipend velger du dette i påmeldingskjemaet. Denne ordningen er støttet av Bufdir.