Teorikurs personbil klasse B



Sted: Nord-Trøndelag, Steinkjer
Nord-Trøndelag
Kursadresse: Guldbergaunet 40, 7716 Steinkjer (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr teorikurs for personbil klasse B. Kurset er fordelt på 3 kvelder med grunnopplæring i ferdsel i trafikk og 1 kveld med ulykkesberedskap. I den mørke årstiden må du også ha mørkekjøringsdemonstrasjon.

Innhold:
Dette er et kurs som foregår på bane, samt kjøring. Du sitter på mens læreren forklarer og demonstrerer. Tar du kurset på sommers tid, må du gjennomføre mørkekjøringsdemonstrasjonen i løpet av følgende vinter. Her har du en unik mulighet til å få hjelp med teorien. Etter endt opplæring ved Trafikksenteret AS skal du så langt råd er ha de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og atferd, som skal til for å kunne ferdes i trafikken.

Vi stiller store krav til kvalitet hos instruktører så vel som til det utstyret vi til en hver tid benytter. Våre instruktører skal kontinuerlig fornye og utvide sin kompetanse, og våre kjøretøy skal tilfredsstille behovene i arbeidslivet. I all vår opplæring blir det fokusert på tilrettelegging, planlegging og utføring av sikkerhetstiltak. Dette gjør vi for å sikre en trygg opplæring, men fremfor alt for å sikre at deltakerne har med seg de rette holdningene tilbake til yrkeslivet.

Målgruppe for kurset:
Alle som trenger teorikurs for personbil klasse B

Vis flere tilsvarende kurs: