Kurs i croquis og akttegning i Oslo

Her finner du Croquiskurs og akttegningskurs over hele landet. Akttegning er å tegne eller skissere levende modeller. På et slikt kurs kan du lære om generell opptegning, kroppens proporsjoner og litt om anatomi. Mennesketegning er like gammel som tegnekunsten i seg selv. Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne et kurs i ditt nærområde.

Krokitegning - Akttegning for filma/vennegruppe/utdrikningslag

Vi tilbyr Krokitegning en kreativ aktivitet for filma eller vennegruppe / utdrikningslag. På dette kurset lærer du å tegne raske skisser etter levende modell, med ulike redskaper og teknikker. Vi arbeider med proporsjoner og lys/skygge med utgangspunkt i lysten til å tegne. Ta kontakt for avtale.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ulleren Oslo, Ulleren 3 timer 800 kr

Akt tegning

Lær å tegne eller male akt etter levende modell. Du lærer grunnleggende anatomi, proporsjoner og formbeskrivelse. Kurset passer både for nybegynnere og mer øvede. Lær å tegne eller male akt etter levende modell. På kurset går vi igjennom forskjellig tematikk innenfor aktstudiet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 8 kvelder 4.900 kr

Sensuell akttegning for utdrikningslag, firmafest og lignende

Vi tilbyr lynkurs i akttegning med levende modell. Kurset er faglig profesjonelt og deltagerne vil få innblikk i akttegningens mest relevante elementer. Samtidig er opplegget laget med tanke på å være uformelt og ha stor underholdningsverdi.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 time fra 5.700 kr