Tangokurs for bedre samliv



Kursarrangør: Samlivsskolen
Sted: Cafe Aasen
          Oslo, Åsen
Kursadresse: Hans Nielsen Hauges gate 44B, 0481 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 1 helg
Pris: 5.000 pr par

Vi tilbyr tangokurs for bedre samliv. Her har dere sjansen til et annerledes samlivskurs der vi bruker dansegleden for å stimulere kjærligheten. Tangokurs for dere som vil booste samlivet gjennom danseglede, bli bevisst hvordan dere kommuniserer nonverbalt og ha det litt gøy sammen!

Kurset holdes når 4 par eller flere melder sin interesse. Så ta kontakt!

Innhold:
Kurset blir dans, øvelser og så stopper vi innimellom opp og tenker over samlivet vårt. Kommunikasjonen i tango - hvordan gjør vi det i vårt forhold? Kommuniserer vi tydelig? Gleden og utfordringen ved å være så gjensidig avhengige av hverandre. Dans som middel for å nære varme følelser for hverandre, og kanskje litt mer lidenskap?

Kursledere: Hans Fosshagen og Anna Sigridsdatter Heen

Praktisk informasjon:
Foruten kursavgiften som er honorar til kurslederne, må deltakerne selv betale for kost og eventuelt losji. Kurset holdes i leide lokaler, på Sandaker i Oslo. Det finnes rimelig lunchkafe i nærområdet. Samlivsskolen har en avtale med Thon hotell som gir noe rabatterte priser på overnatting. Ønskes denne avtalen benyttet, meld fra til kursleder.

Målgruppe for kurset:
Parkurs for dere som gjennom den argentinske tangoens bevegelse og berøring vil finne ut av hvordan dere kommuniserer og ønsker å kommunisere. For dere som vil ha det morsomt sammen, som vil utfordre grensene og få mer nærhet og glede i forholdet deres. For dere som ønsker en oppkvikker i samlivet, en kjærlighetsbooster.