Taletrening - bedriftsinternt



Kursarrangør: Company Stories AS
Sted: Vi kommer til dere i Oslo-området
          Oslo
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Pris: Avtales

Vi tilbyr kurs i taletrening for deg som har et viktig konferanseinnlegg foran deg, eller kanskje ditt livs tale for de som står deg nærmest. Dette er kurset for deg som vil gå fra «good to great» som taler. Vi veileder og trener deg hele veien fra teksten til tilhørernes hjerner og hjerter.

Noen taler er viktigere enn andre. Det er de du holder ved vendepunkter i bedriften din, i karrieren din eller ved viktige livshendelser. Da gjelder det å være godt forberedt. Company Stories AS hjelper deg til å holde din beste tale. Den talen som blir lyttet til og husket. Den talen som endrer noe i tilhørerne. Vi hjelper deg på 2 måter: Oppbygging og fremføring.

Innholdet er ditt, men en dramaturgisk bearbeiding vil gjøre talen enda mer virkningsfull. Du må ha en god åpning og du vil skape forventning og interesse. Du må ha en klar struktur og en tydelig tanke og du må inspirere tilhørerne. Vi gir deg den dramaturgiske rådgivningen du trenger.

Og så må du trene! Treningen er konkret og effektiv. Vi trener på det å gå inn på scenen. Vi trener på ditt fysiske uttrykk og stemmebruk. Vi trener på driv og pauser i fremføringen og vi utvikler din stil som taler. Og vi trener på publikumskontakt. Slik blir du trygg på talen og godt forberedt til din beste fremføring.

Metoden vi har utviklet har utgangspunkt i fagene dramaturgi, retorikk og skuespillerkunst. Det er en gjennomarbeidet og effektiv metode med rask fremgang fra good til great. Vi tar utgangspunkt i deg og skaper din stil gjennom å fremheve dine beste egenskaper. Vi trener på avspenning og gir deg øvelser som utvikler stemmen. Vi trener på grunnprinsippene for å være god overfor publikum gjennom å jobbe med pust, pauser, tempo og konsentrasjon. Vi gjør deg rett og slett til en god formidler.

Målgruppe for kurset:
Bedrifter eller større grupper