Kurs i tale og presentasjonsteknikk i Grimstad

I kategorien tale og presentasjonsteknikk finner du kurs i å holde taler, foredrag, presentasjoner osv i hele landet. Presentasjoner påvirker mennesker mye, og i mange stillinger er det viktig å kommunisere sitt budskap på en troverdig og engasjerende måte. Et kurs i presentasjonsteknikk kan også være nyttig for deg som vegrer deg for å holde presentasjoner og som opplever at nervøsiteten tar overhånd og ødelegger for det budskapet du skal formidle. Stikkord for slik opplæring er stemmebruk, retorikk, bruk av visuelle hjelpemidler, utstråling og kunsten å kunne lære seg å være seg selv når man taler. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner kurs som passer for deg.

Google Presentasjoner for viderekomne - digitalt

Vi tilbyr kurs i Google Presentasjoner for viderekomne som digital undervisning. Kurset fokuserer på hvordan du kan samarbeide med andre i en og samme presentasjon, både internt og eksternt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Din perfekte pitch - digitalt

Vi tilbyr kurs om din perfekte pitch som digital undervisning. Hvis du synes det er vanskelig å vite hvordan du kan utvikle og fremføre en overbevisende pitch, så er dette kurset for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 15 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Lobbying - hva og hvordan - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs om lobbying - hva er det, og hvordan lykkes med det. Lobbying er en viktig del av den demokratiske prosessen, og handler om hvordan du bør gå fram for å bli hørt og sikre gjennomslag for en konkret sak eller politiske rammevilkår som har betydning for deg og din virksomhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 40 minutter fra 375 kr

Kommunikasjonskurs - Presenter uten panikk - digitalt

Vi tilbyr digital undervisning i presenter uten panikk. Å holde presentasjoner som overbeviser og skaper tillit, er kanskje en av de viktigste ferdighetene du kan lære deg for å lykkes i livet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 40 minutter fra 375 kr

Lag vakre presentasjoner med Google Presentasjoner - digitalt

Vi tilbyr digitalt kurs i lag vakre presentasjoner med Google Presentasjoner. Ønsker du å lære deg hvordan du tar i bruk Google Presentasjoner på en god og hensiktsmessig måte? Da er dette kurset for deg! Det legges vekt på å lære de viktigste funksjonene i systemet og innarbeide gode rutiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time og 10 minutter fra 375 kr

Argumentasjon – Seminar - Bedriftsinternt kurs

Å utarbeide en full verktøykasse med argumenter. Argumenter som tar for seg de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, som tilpasses ulike målgrupper og situasjoner. Etter seminaret skal deltakerne være tryggere, bedre forberedt og være i stand til å skape bedre salgsresultater.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1/2 dag (eller behovstilpasset for ... Avtales kr

Grunnkurs retorikk - Bedriftsinternt kurs

Er du nysgjerrig på om retorikk kan være noe for deg eller andre i din bedrift? Den beste måten å finne det ut på er å delta på grunnkurs i retorikk. Her treffer du andre i samme situasjon, utveksler erfaringer og lærer nyttige og konkrete verktøy som du kan ta med deg og bruke i din daglige jobb.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Hvordan håndtere innsigelser – Bedriftsinternt

Utarbeide en full verktøykasse med svar på aktuelle motargumenter. Svar som tar for seg alle motargumenter vedrørende de ulike produktene og tjenestene som selskapet tilbyr, og tilpasser dem til ulike målgrupper og situasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 4 timer Avtales kr

Retorikkseminar - Bedriftsinternt kurs

På seminaret får deltakerne en oversikt og innføring i retorikkens syv grunnsteiner. Viktigheten av å gjennomføre en detaljert analyse av situasjonen, formulering av et tydelig budskap samt bredde og dybde på argumentasjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Fra en knapp time til rundt tre tim... Avtales kr

Kurs i presentasjonsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk for bedrifter. Med dette kurset kan alle bli gode retorikere. Du lærer effektive teknikker for å forberede og fremføre innlegg og presentasjoner. Og vi ser på noen teknikker for å håndtere nervøsitet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Nettkurs for deg som vil knekke taleskrekken - bygg selvtillit

Vi tilbyr nettkurs for deg som vil knekke taleskrekken å bygg selvtillit. I dette 45 minutters nettkurset får du en god innføring i hvordan du kan ta knekken på taleskrekken. Her får du nøklene til å mestre frykten.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 500 kr

Talekurs for vettskremte i presentasjonsteknikk - bedriftsinternt

Vi tilbyr talekurs for vettskremte - et kurs i presentasjonsteknikk for bedrifter. Målsettingen er å bygge selvtillit ved å lære å ta ordet i forsamlinger, uten frykt. Du lærer å være mer tilstede under fremføringer, og opplever at det er du som tar kontroll over kroppen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Nettkurs i Presentasjonsangst

Tips, teknikker og metoder som hjelper deg håndtere og overvinne presentasjonsangst, samt å bli tryggere og mer selvsikker i presentasjonssettinger. Nettkurset er laget og presentert av psykolog Kristian Nibe som har 14 års erfaring med å hjelpe hundrevis av klienter håndtere presentasjonsangst.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 timer 749 kr

Presentasjonsteknikk 1:1 hjelp til taler osv. - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk 1:1 med personlig hjelp til taler, foredrag og presentasjoner for bedrifter. Står du foran en viktig presentasjon, et avgjørende innsalg eller et møte der alt hviler på dine skuldre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Presentasjonsteknikk, kunsten å formidle - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i presentasjonsteknikk - kunsten å formidle for bedrifter. Hva er oppskriften på en god og engasjerende presentasjon? Hvordan gjør du budskapet ditt spisset og relevant? Hvordan får du mottakerne til å huske og lære? Og hvordan takler du nervøsiteten?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 - 3 dager Avtales kr

Storytelling - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i storytelling for bedrifter. Siden tidenes morgen har vi skapt felles forståelse og mening gjennom å fortelle historier. Kultur, kunnskap, erfaringer og verdier har gått i arv gjennom historiene våre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs om å overvinne sceneskrekk og prestasjonsangst for bedrifter. Pulsen stiger, knærne skjelver, stemmen dirrer og det kjennes som om det meste er ute av kontroll. Følelsen er gjenkjennelig for mange av oss. Selv store skuespillere lider til tider av sceneskrekk, så fortvil ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 eller 2 dager Avtales kr

Kommunikasjon og gruppeprosesser - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i kommunikasjon og gruppeprosesser. Dette kurset gir deg kunnskap om kommunikasjon og gruppeprosesser som kan anvendes for å løse praktiske og teoretiske pedagogiske problemstillinger.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 22.200 kr

Kommunikasjon og pedagogisk veiledning - nettkurs

Vi tilbyr nettbasert kurs i kommunikasjon og gruppeprosesser. I dette emnet vil du lære hvordan du kan bli god til å kommunisere med og veilede individer og grupper i deres lærings-, endrings- og utviklingsprosesser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 18 måneder 22.200 kr

Overbevise bedre og flere - bli en tryggere taler - Foredrag

Trenger du faglig påfyll til seminaret eller fagsamlingen, tilbyr vi spesialsydde foredrag om retorikk og overbevisningens kunst. Med andre ord: Lær deg hvordan du kan overbevise bedre og flere, samt hvordan du blir en tryggere taler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Etter behov (fra 30 minutter til 3 ... Avtales kr

Retorikk - Kommunikasjon og Formidling - Bedriftsinterne kurs

Vi har kurs som passer de fleste, og skreddersyr løsninger. Trenger du og dine ansatte å bli bedre til å overbevise omgivelsene? RetoRingdal tilbyr kurs i retorikk, kommunikasjon og formidling skreddersydd for din organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Lengde på kurset bestemmer du Avtales kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>