Taiji og Qigong - nybegynner



Kursarrangør: Nordisk Buqi Organisasjon
Sted: Regnbuen helsesenter AS
          Buskerud, Lier
Kursadresse: Gamle Drammensvei 109, 3420 Lierskogen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 8 uker
Pris: 1.650

Vi tilbyr kurs i Taiji og Qigong for nybegynnere. Qigong blir mer og mer populært i hele verden. Mye av grunnen er at Qigong er et enkelt trenings-system som alle kan lære og en raskt kan oppnå store helsegevinster. Dette er god medisin for kropp og sjel.

Innhold:
Igjennom kurs arrangert av Qigongsenteret vil du kunne studere Qigong sammen noen av Norges mest erfarne instruktører. De vil dele sin kunnskap med deg som er på jakt etter indre ro, bedre helse, mer energi og generelt større innsikt i egen kropp og sinn. Kurset vil gi deg innsikt i det velrenomerte Qigongsystemet Taijiwuxigong, og du vil igjennom praktiske øvelser og teori bygge et solid fundament for videre egenutvikling og studier. Qigongsenterets instruktører har lang erfaring fra å undervise både små og store grupper. I sentrum av vår undervisning står en pedagogisk tilnærming og individuell oppfølging slik at du som student skal få størst mulig utbytte av undervisningen.

Litt om instruktøren:
Harald har studert Taiji og Qigong i 22 år og har undervist siden 2002. Han var en nær student av Stormester Dr Shen Hongxun. Harald er Daglig leder for Taiji og Qigongsenteret i Oslo hvor han underviser til daglig. Han er også leder for Nordisk Buqi Organisasjon.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å lære Taiji og Qigong. Passer for alle, og særlig hvis du trenger å stresse ned. Forskere har også påvist at qigong har positiv effekt på en del kroniske sykdommer. Bra for: Fleksibilitet, styrke og balanse og blodomløpet.

Nivå:
• Nybegynner nivå

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Takk for god, kraftig og grundig undervisning, Harald. Det er vakkert, vanskelig og virkningsfullt - gleder meg storveis.
- Tom