Muskulær soneterapi - grunnleggende



Sted: Oslo, Grünerløkka
Oslo
Kursadresse: Trondheimsveien 2K, 0560 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 dager
Pris: 6.000

Kurset er et viktig og spennende etterutdanningskurs for soneterapeuter. Du lærer grunnleggende muskulær soneterapi (Del 1) . Kurset er utviklet og holdes av den danske soneterapeut og akupunktør Christian Slot. Har du kurset fra tidligere er det en fin anledning til å oppfriske kunnskapen.

Innhold:
Muskulær soneterapi fokuserer på problemstillinger i muskler, ledd og ryggsøylen. Her undervises det blant annet i soner for musklene, plasseringen av sonene, testing av hvilke muskler som er spente, årsaker til utvikling av muskulære spenninger samt hvordan å behandle musklene via sonene.

Som terapeut møter en stadig mennesker med smertetilstander i muskler og ledd, derfor er det viktig å kunne tilby behandling innenfor dette feltet.

Foreleser Christian Slot har utviklet behandlingsformen muskulær soneterapi, og har skrevet boken Muskulær Zoneterapi som er undervisningsmaterialet til dette kurset. Han har undervist ved Institutt for helhetsmedisin i mange år og studentene er særdeles fornøyd med å kunne benytte seg av behandlingsformen.

Dette er et kurs for deg som allerede er soneterapeut og har kunnskap om TKM, tradisjonell kinesisk medisin. Har du tatt utdanningen ved IFH, kan du ta kurset for å friske opp kunnskapene dine.

Målgruppe for kurset:
Etterutdanningskurs/opppfriskning for soneterapeuter

Vis flere tilsvarende kurs: