Truckførerkurs under 10 tonn | Truckførerbevis i Kristiansand

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.
Her finner du truckførerkurs over 10 tonn

Truckførerkurs liten truck (dagtid)

Vi tilbyr truckførerkurs på dagtid. Truckførerbeviset trengs i mange offshorestillinger som boredekksarbeider, dekksarbeider, vedlikeholdsarbeider og kranfører. Lær praktisk bruk og vedlikehold av truck, og få bevis på at du kan føre ulike trucktyper på opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 06.05.2024 (+1) 4 dager06.05.2024 (+1) 8.490 kr

Truckførerkurs liten truck (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs - liten truck på kveldstid. Truckførerbeviset trengs i mange offshorestillinger som boredekksarbeider, dekksarbeider, vedlikeholdsarbeider og kranfører. Lær praktisk bruk og vedlikehold av truck, og få bevis på at du kan føre ulike trucktyper på opptil 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 kvelder 7.800 kr

Truckførerkurs - med kapasitet til og med 10.000 kg

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med kapasitet til og med 10.000 kg. Riktig bruk av truck har stor betydning for sikkerheten for fører og annet personell som deltar i arbeidsoperasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 kvelder

Truckfører u. 10 tonn, teori / praksis / oppkj. (2.2, 3.2, 4.2)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med teori, praksis og oppkjøring - modul 2.2, 3.2, 4.2. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager

Truckfører u10tonn, fellesteo/teori/praksis/oppkj.1.1,2.2,3.2,4.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck med fellesteori, teori, praksis og oppkjøring - modul 1.1, 2.2, 3.2, 4.2. Målsettingen er at ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck med teori og praksis - modul 1.1, 2.2, 3.2. Ved gjennomført kurs skal deltakerne vise ved en praktisk og teoretisk prøve at vedkommende kan betjene og føre en truck på en sikker og god måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager

Truckførerkurs liten truck teori og praksis - modul 2.2 og 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck med teori og praksis - modul 2.2 og 3.2. Hensikten med opplæringen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager

Truck under 10 tonn løfteevne. Klasse T4

Vi tilbyr kurs i truck under 10 tonn løfteevne. Klasse T4. Opptaks krav: 18 år. Teori og praksis kurset gjennomføres på 2-3 dager. For bedriftsinterne kurs må bedrift ha truck tilgjengelig for praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 2-3 dager

Truckførerkurs klasse T1 - T5

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck klasse T1 - T5. Målsettingen er å gi truckførere en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 dager

Truckførerkurs praksis

Vi tilbyr truckførerkurs praksis for liten truck under 10 tonn. Kurset avholdes av godkjent instruktør. Hentet fra forskrift, hjemlet arbeidsmiljøloven. «Opplæring på truck skal gis som sertifisert sikkerhetsopplæring.» Skal du kjøre truck på veg må du inneha førerkort personbil klasse B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 dager 3.900 kr

Truckførerkurs teori

Vi tilbyr truckførerkurs teori på liten truck under 10 tonn. Kurset avholdes av godkjent instruktør. Hentet fra forskrift, hjemlet arbeidsmiljøloven. «Opplæring på truck skal gis som sertifisert sikkerhetsopplæring.» Skal du kjøre truck på veg må du inneha førerkort personbil klasse B.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 dager 3.500 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn. Kurset gjennomføres med teoretisk og praktisk opplæring slik at du er ferdig kvalifisert med kompetansebevis og dermed klar for å kjøre truck etter kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 3 dager 3.950 kr

Lede og palletrucker - klasse T1 med e-læring

Vi tilbyr truckførerkurs på lavtløftende truck - klasse T1 med e-læring. Målsettingen med kurset er å utdanne førere av maskiner innenfor klassen T1 Motoriserte lede- og skyvetrucker (u/ fast førerplass).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 dag + e-læring 2.800 kr

Lede og palletrucker klasse T1 (kveld) med e-læring

Vi tilbyr truckførerkurs på lavtløftende truck klasse T1 som kveldskurs med e-læring. Målsettingen er å utdanne førere av maskiner innenfor klassen T1 Motoriserte lede- og skyvetrucker (u/ fast førerplass).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 kveld + e-læring 2.800 kr

Truckførerkurs - dagtid

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 på dagtid. I mange bransjer er det et grunnleggende behov for håndtering av varer og annet gods, ofte med mange ansatte og varer for mange milliarder kroner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 13.05.2024 (+3) 4 dager13.05.2024 (+3) 8.490 kr

Truckførerkurs - kveldstid

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 på kveldstid. I mange bransjer er det et grunnleggende behov for håndtering av varer og annet gods, ofte med mange ansatte og varer for mange milliarder kroner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 kvelder 8.490 kr

Truckførerkurs T1,T2 & T4 e-læring / teori + praksis (dagtid)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1,T2 & T4 på dagtid med e-læring / teori + praksis. En e-læringsdel som SKAL gjennomføres FØR kurset, tar omtrent 3 - 4 timer, deretter 3 dager på lokasjon med en teoridag og to praksisdager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 06.05.2024 (+1) 3 dager + e-læring06.05.2024 (+1) 8.490 kr

Truckførerkurs T1,T2 & T4 e-læring / teori + praksis (kveldstid)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1,T2 & T4 på kveldstid med e-læring / teori + praksis. En e-læringsdel som SKAL gjennomføres FØR kurset, tar omtrent 3 - 4 timer, deretter 3 dager på lokasjon med en teoridag og to praksisdager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 4 kvelder + e-læring 8.490 kr

 |  1 2 3 4 5 6   |  Neste side >>