Svømmekurs- nybegynner - Hval



Sted: Skårerhallen
          Akershus, Lørenskog
Kursadresse: Nordlifaret 50, 1473 Lørenskog (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 17.00-17.40
Varighet: 10 kvelder
Pris: 1.764

Nybegynner (nivå 1 av 4). Ingen krav til ferdigheter. Innhold: Den første kjernefunksjonen i svømming er å "dykke". På dette kurset lærer de seg å dykke og orientere seg under vann. Dette krever blant annet at de lærer å kontrollere pusting (pust inn - holde pusten - dykke - se - kom opp - pust ut)

For å bli trygg i vann og få en god progresjon i svømmeopplæringen, er det viktig å begynne på riktig nivå. Nye kursdeltakere bør begynne på nivået “Hval” selv om de har vært mye i vann tidligere. Barn som har deltatt på våre svømmekurs tidligere vil få en anbefaling fra instruktørene på kurset om hvilket nivå de bør delta på i en ny kursrunde. Hvis man på eget initiativ velger å hoppe over nivåer i svømmeopplæringen og instruktørene mener det er til barnets beste å flytte til et annet nivå, vil barnet bare få tilbud om å flytte til passende nivå dersom det er ledige plasser.

Foreldrene skal ikke være sammen med barnet i vannet under svømmekurset. Foreldrene oppfordres til å vente utenfor svømmehallen eller i garderoben, dersom dette går greit for barnet. De er velkommen til å se på første og siste kurskveld. Aldersgrense: Fylt 5 år før kursstart.

Kursmateriell:
Medlemskontingent kr 200,- kommer i tillegg

Vis flere tilsvarende kurs: