SuperOffice - Utvalg og dashboard i SuperOffice



Kursarrangør: Ganske Enkelt AS
Sted: Buskerud, Drammen
Buskerud
Kursadresse: Tomtegata 80, 3012 Drammen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: kl 08.30 – 11.30
Varighet: 3 timer
Pris: 2.750

Dette kurset har som formål å ta i bruk informasjonen som ligger lagret i CRM systemet. Fokus vil være på funksjonene utvalg og dashbord.

Gjennom utvalgsfunksjonen i SuperOffice kan du enkelt sortere og filtrere informasjonen. Du kan for eksempel vise alle kunder uten aktivitet siste året, alle åpne salgsmuligheter neste kvartal, alle pågående prosjekter med en gitt status og alle kontaktpersoner som skal motta nyhetsbrev. Og alle utvalgene kan nå også vises som grafer. Med andre ord i SuperOffice kan man lage lister og grafer på så å si alt.

Den nye muligheten med dashbord i SuperOffice 8, åpner for å lage skreddersydde skjermbilder med relevante grafer og oversikter for ledelsen og hver enkelt selger. Slik at man kan følge med på personlige og bedriftens KPI’er (måleparametere). Kurset tar en gjennomgang av mulighetene.

Kursinnhold:
Lage utvalg, både statiske, dynamiske og kombinerte. Sette opp kriterier for utvalg og få forståelse av sammenhengen mellom de ulike kriteriene. Vise grafer av utvalget. Vi ser også på de ulike bruksområdene og mulighetene med utvalg. Videre lage nytt dashbord, justere et dashbord og bruke utvalg som grunnlag i dashbord.

Målgruppe for kurset
Forkunnskaper:
Grunnleggende kunnskap i bruk av SuperOffice