Stroppe- og anhukerkurs G11 i Drammen

Det blir stadig mer krav om sertifiseringer og spesialkompetanse ved bruk og behandling av industrimaskiner. Her finner du kurs i bruk stropper og anhuker. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner akkurat det kurset du er på jakt etter.

Anhukerkurs kveld

Vi tilbyr Anhukerkurs. Anhukerkurs er for personer som jobber med løfteredskap og trenger kunnskap om bruk, vedlikehold og daglig kontroll av forskjellige typer løfteredskap. Man skal også lære seg å gi signaler til kranfører sånn at man unngår uhell og ulykker i forbindelse med løfteoperasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 7 timer 2500 kr

G11 løfteredskap kveldskurs

G11 løfteredskap med modul 1.1, er kurs for de som skal ta sertifisert krankurs eller skal være anhukere/signalgivere f,eks på byggeplasser og vil ha litt utvidet opplæring. Kveldskurs

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 4500 kr

Anhuker / signalgiver

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr kurs i G11 stropp og anhuker. Målsettingen med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og kasseringsregler av ulike løfteredskap.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 2 dager 4.200 kr

Stropp og signalgiverkurs

Vi tilbyr kurs i stropp og signalgiverkurs. Hensikten med stroppekurset er å gi personer som jobber med løfteredskap kunnskap om sikker bruk, vedlikehold, daglig kontroll og gi signaler til kranfører.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 2.300 kr

G11 Stropp og anhuker kurs

Vi tilbyr sertifisert kurs på G11 løfteredskap (stropp anhuker). Hensikten med opplæringen er å gi kranførere, anhukere / stroppere og signalgivere en god generell grunnopplæring i sikker bruk av løfteredskap, slik at uhell og ulykker i forbindelse med bruken unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 5 dager 4.900 kr

Anhuker og signalgiver

Vi tilbyr kurs i anhuker og signalgiver. Hensikten med kurset er å gi anhuker og signalgiver en god sikkerhetsopplæring, grunnleggende kunnskaper og praktiske ferdigheter om sikker bruk av løfteredskap, riktig signalgivning og kommunikasjon med kranfører, slik at ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 1 dag 4.200 kr

Stroppekurs - modul 1 og 2.3

Vi tilbyr stroppekurs - modul 1 og 2.3.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 22.04.2024 (+9) 3 dager22.04.2024 (+9) 9.125 kr
Hele landet Hele landet 3 dager 8.000 kr

Stroppekurs - modul 1 og 2.3 (engelsk)

The course is designed for personnel who will use lifting gear in their work situation. The course is basic for those who are, or wish to become, a crane operator. The course is continually updated to current standards and will provide participants with enhanced competence.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager 9.125 kr

Stropp og anhuker - modul 1.1 og 2.3

Vi tilbyr kurs i stropp og anhuker - modul 1.1 og 2.3. Etter fullført kurs skal personell ha kompetanse i å stroppe last - sikker bruk - vedlikehold - daglig kontroll og kasseringsregler av ulike typer løfteredskap - å gi signaler til fører av løfteinnretning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 3 dager

G11 Stroppekurs - modul 1.1 og 2.3

Vi tilbyr G11 Stroppekurs - modul 1.1 og 2.3. Lær gode rutiner for sikring av last, som hvordan du stropper og fester det som skal flyttes. Du lærer også signalgivning, slik at du kan kommunisere med andre på arbeidsplassen på tross av bråk og avstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen 22.04.2024 (+2) 3 dager22.04.2024 (+2) 8.725 kr

Anhuker/ stropper og signalgiver - Bedriftsinternt

Kurset tilfredsstiller kravene til opplæring og gir en dokumentert opplæring med sertifikat eller en sertifisert opplæring med sertifikat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud 16 timer eller med 7 timer teori

G11 stropp og anhukerkurs - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i G11 stropp og anhuker for bedrifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Buskerud Buskerud Avtales kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>