Stressmestringskurs i Oslo

I kategorien stressmestring finner du stressmestringskurs for bedrifter og privatpersoner i hele landet. Her kan man lære en kombinasjon av teknikker som virker effektivt på å senke stressnivået og redusere fysiske og psykiske spenninger. Selv moderat stress gjør hverdagen mye vanskeligere enn den trenger å være. Enkle teknikker for stressmestring kan hjelpe deg både på jobben og hjemme.
Vi gjør oppmerksom på at du finner flere Kurs i stressmestring og utbrenthet under kategorien Avvenning og psykisk helse.

Kurs i avgrensning og grensesetting

Vi tilbyr kurs i avgrensning og grensesetting. Evnen til å sette grenser på en positiv måte og foreta nødvendige avgrensninger er en av de viktigste suksessfaktorene for å utøve et godt lederskap. Det er også nødvendig for å overleve og for å få tid til å gjøre de viktige tingene.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 6195 kr

Aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og slippeprosedyre

Vi tilbyr kurs i aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og slippeprosedyre. Målsetting: Målsettingen er å tilføre kunnskap og ferdigheter som bidrar til økt mestring ved bruk av aktiv fysisk intervensjon, stressmestring og fokus på slippeprosedyre under stress og utmattelse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 1 dag 3.150 kr

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende

Avansert kurs i Trauma Release Exercises, for viderekommende. Dette kurset er for deg som har erfaring med Trauma Release Exercises fra tidligere, og ønsker å lære mer om TRE.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 1.100 kr

Trauma Release Exercises - instruktørutdannelse

Du har nå mulighet til å delta på en utdannelse i TRE, som gir deg mulighet til å bruke TRE med enkeltklienter, og med grupper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 dager 5.400 kr

Trauma Releasing Exercises - introduksjonskurs

Lær stress og traumereguleringsmetoden TRE, Trauma Release Exercises. I kurset får du en enkel teoretisk og praktisk innføring i metoden slik at du kan starte å anvende den til personlig bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 950 kr

Stressmestring

Vi tilbyr et åpent introduksjonskurs i stress og stresshåndtering med individ og helsefokus for bedrifter. Du skal bli mer bevisst over egne stresskilder og stressreaksjoner, få verktøy og lære metoder og teknikker for å håndtere stress bedre, slik at du igjen får en hverdag i balanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 4.790 kr

Personlig effektivitet

Vi tilbyr kurs i personlig effektivitet. Lær deg å styre arbeidet og få bedre kontroll. Hvordan få utrettet mer, bli mer effektiv og ikke utsette ting. Er innboksen overfylt og hodet opptatt med oppgaver du ikke må glemme?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Vika Oslo, Vika 1 dag 4.990 kr

Kurs i studieteknikker

Vi tilbyr kurs i studieteknikker. Ved hjelp av enkle og raske grep kan du få til mer på eksamener, bli mer motivert og konsentrert til skole- og studiearbeid – du kan få tilbake troen på deg selv!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Smestad Oslo, Smestad

Stressmestring for ledere

Vi tilbyr kurs i stressmestring for ledere. Stressmestring med mindfulness har som mål å gi deg bedre fokus, større selvledelse, klarere sinn og mer overskudd slik at du takler interne og eksterne utfordringer på en klokere måte og opplever mer kraft og vitalitet i hverdagen!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Grønland Oslo, Grønland 10 ganger

Stressmestring - hjelp til ungdom

Vi tilbyr kurs om stressmestring - hjelp til ungdom. Kursholder deler i dette kurset sin kunnskap om ulike former for stress. Hun gir deg gode strategier og stressmestringsverktøy du kan bruke i ditt arbeid med ungdommer som opplever at livet stresser dem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 timer 1.390 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>