Street food



Kursarrangør: Kulinarisk Akademi
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
          Oslo, Vulkan
Kursadresse: Vulkan 5, 0178 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: 1.750
Neste kurs: 27.04.2024 | Vis alle kursdatoer

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden. Som Ingrid Espelid har vi også jukset litt på forhånd med de tilberednings-teknikkene som tar lengst tid, men vil gjennomgå alle prosesser i løpet av kurset.

Street Food kurset tar deg igjennom nye spennende retter og oppleve mange gode smaker!
Dere er selv med og tilbereder kveldens meny* som er Ceviche leche de tigre (Peru), Gyoza og pac choy (Japan), Nashville fried chicken (USA), Adana kebab (Tyrkia) og sist men ikke minst Churros (Spania) til dessert.

Menyen er oppdatert August 2023*
Menyen kan variere noe.

Slik gjennomføres kurset:
• Deltagende kokkekurs
• Alle deltagere får veiledning i hele menyen
• Kulinarisk Akademis kokker viser og demonstrerer teknikker
• Varighet på kjøkkenseanse ca 3 - 4 timer

Etter kurset har du lært:
• Rettene som er nevnt i teksten
• Hvordan du kan forberede rettene og lage disse hjemme
• Fått innblikk i hva som tenkes rundt trenden Street food

På denne måten får vi mer tid til å gjøre alt det morsomme sammen. Menyen vil variere etter sesong og tilgang på råvarer. Det vil også være mulighet å kjøpe drikke før og under kurset.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker kurs i Street Food

Antall deltagere: 12 - 22 personer

Kursmateriell:
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
• Deltagende matkurs (ca. 3-4 timer)
• Oppskriftshefte
• Lån av forkle
• Utstyr under kurset
• Foredragsholdere