Streetdance for barn 1 - 3 trinn



Kursarrangør: Danseriet
Sted: Tonstad skole
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Torvmyra 4, 7091 Tiller (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 11 uker
Pris: 1.200

Vi tilbyr dansekurs i streetdance for barn i aldersgruppen 1 - 3 trinn. Streetdance er et samlingsnavn for alle danser som har oppstått på gatene eller i klubber. Minstekravet til alder er tilfredsstilt om barnet / ungdommen fyller år innenfor semesteret.

Innhold:
Streetdance er således en allsidig dans som passer for alle alderstrinn fra 5 år og oppover og som er blandinger av forskjellige dansestiler slik som hip hop, breakdance, new school, krumping, locking osv. Du trenger du ikke å ha noen forhåndskunnskaper innen dans for å lære deg streetdance. Vi starter alltid med «basic» fra grunntrinn og beveger oss oppover i vanskelighetsgrad med moves etter som vi mestrer. Treningene er tilpasset alderstrinn.

Vi har med oss mange flinke instruktører med erfaring fra hip hop streetdance mm. som har ekte interesse for dans og for å arbeide med barn og ungdom. Semesteravgift og medlemsavgift må begge være innbetalt for å kunne delta på dansetrening.

Målgruppe for kurset:
Barn i aldersgruppen 1 - 3 trinn som vil lære å danse streetdance

Forkunnskaper:
• Ingen krav til forkunnskaper

Kursmateriell:
Det er ikke noe krav til bekledning annet enn ledig tøy, og sokker / innesko som ikke sklir. Drikkeflaske er også lurt å ta med.