Truckførerkurs over 10 tonn - Stortruck i Trondheim

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.


Her finner du truckførerkurs under 10 tonn

Truckførerkurs stortruck klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8. I Norge er det påkrevd at enhver som betjener en truck skal ha gjennomført godkjent truckførerkurs. De som ikke kan vise til slik opplæring er ikke kvalifiserte førere, og har etter loven ikke rett til å betjene en truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Truckførerkurs stortruck klasse T6 - T8

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8. Grunnleggende praktisk opplæring for personer med kompetansebevis for trucker med løftekapasitet t.o.m. 10 tonn, og som ønsker kompetansebevis for trucker med løftekapasitet over 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 5000 kr

Motvektstruck klasse T8 - med løftekapasitet over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs på motvektstruck klasse T8 med løftekapasitet over 10 tonn. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk og praktisk grunnopplæring i sikker bruk av trucker, slik at uhell og ulykker i forbindelse med truckkjøring unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager

Stortruck klasse T8 over 10 tonn - modul 2.2 og 3.2

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T8 med løftekapasitet over 10 tonn. Kurset bygger videre på ordinært kurs for trucker under 10 tonn. Kurset gir deltagerne den kompetanseheving som skal til for å kunne betjene stortruck med løftekapasitet over 10 tonn trygt og sikkert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 7.950 kr

Truckførerkurs - over 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs for stor truck over 10 tonn. Teorikurs og praktisk opplæring for personer med kompetansebevis for truck med løftekapasitet t.o.m. 10 tonn, og som ønsker kompetansebevis for truck med løftekapasitet over 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager + prakris 4.650 kr

Truckførerkurs over 10 tonn - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck over 10 tonn for bedrifter. Teorikurs og praktisk opplæring for personer med kompetansebevis for truck med løftekapasitet t.o.m. 10 tonn, og som ønsker kompetansebevis for truck med løftekapasitet over 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag Avtales kr

Truckførerkurs stortruck - klasse T6 - T8 (påbygging)

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 påbygging - sertifisert sikkerhetsopplæring. Opplæringen gir truckførerbevis, og er tilpasset den enkelte deltakers arbeidssituasjon og forkunnskaper. God opplæring er avgjørende for sikker, effektiv og økonomisk truckkjøring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 5.500 kr

Truckførerkurs stortruck klasse T6 - T8 - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på stortruck klasse T6 - T8 for bedrifter. I Norge er det påkrevd at enhver som betjener en truck skal ha gjennomført godkjent truckførerkurs. De som ikke kan vise til slik opplæring er ikke kvalifiserte førere, og har etter loven ikke rett til å betjene en truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Truckførerkurs stor truck, klasse T6 - T8 - bedriftsinternt

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck, klasse T6 - T8 for bedrifter. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stor truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Truckførerkurs stor truck, klasse T6 - T8 (over 10 tonn)

Vi tilbyr truckførerkurs på stor truck, klasse T6 - T8 over 10 tonn. Opplæringen skal gi elevene god innsikt i prinsippene for truckens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk. Hensikten med opplæringen er å gi truckføreren en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk av stor truck.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager fra 3.900 kr

Stortruck-kurs over 10 tonn, fjernundervisning

Stortruck-kurset gir grunnleggende sikkerhetsopplæring for førere av trucker på over 10 tonn. Opplæringen er todelt, med én teoretisk del og én praktisk del, hvor den teoretiske delen avholdes som fjernundervisning.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 3.900 kr

 |  1 2 3   |  Neste side >>