Vi tilbyr kurset start med sjokolade. Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for alle som vil prøve selv. Etter en kort gjennomgang av sjokoladens historie, er hoveddelen av kurset praktisk, hvor dere lager konfekten selv.
Utvidet gjennomgang om temperering. Her lager dere seks typer konfekt, samt deres egen skål av sjokolade. Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset. Vi er opptatt av at dere jobber med det samme utstyret som finnes i de fleste kjøkken, slik at dere kan starte å lage deres egen konfekt med en gang dere kommer hjem. All konfekt (mye) fra kurset, tar dere med hjem fint pakket i konfektposer.
Kaffepause med sjokoaldefontene og frukt.
Antall deltagere: fra 10 - 30
Kursleder: Pascal Bulinckx
Målgruppe for kurset
Dette kurset er et must for alle som er interessert i sjokolade. Et viktig startkurs for både hobbykokker og kokker med fagbrev.
Forkunnskaper:
• Dere trenger ingen kunnskap om sjokolade fra før, da alle basisteknikkene blir lært på kurset