Engelsk språkreise for ungdommer - Sydney



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Sydney
          Utlandet, Australia
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Sydney. Byen som en gang var en britisk straffekoloni er ikke bare landets eldste by, den har også blitt landets største. Full av kontraster er Sydney en stor turistdestinasjon og blir ofte omtalt som en av de flotteste og mest pulserende byer i verden.

Innhold:
Operahuset er selve landemerket, og foruten strendene det alle forbinder med Sydney. I Manly, en forstad 17 km nordøst for sentrum av Sydney, finner vi noen av byens beste strender. Og det er her vår språkskole ligger. Dens fantastiske beliggenhet rett ved stranden gjør det lett å kombinere engelskstudier med strandliv.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Sydney