Engelsk språkreise for ungdommer - Margate



Kursarrangør: Språkreisebyrået AS
Sted: Margate
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: fra 12.800

Vi tilbyr engelsk språkreise for ungdommer til Margate. Det tradisjonelle grevskapet Kent, i den sør-østre delen av England, er kjent for sine mange fantastiske blomsterhager, og kalles derfor ofte “The Garden of England”.

Innhold:
I Kent kan vi ønske velkommen til den lille kystbyen Margate, med sin koselige gamle bydel med særpregede butikker og gallerier. Klimaet her er blant de varmeste og tørreste i England, og byen har lange deilige sandstrender og er omgitt av vakre frukthager og landsbyer. Vi tilbyr også kurs i historiske Canterbury, med landets eldste katedral og et levende bysentrum.

Gjennom historisk arkitektur og små brosteinsbelagte gater kommer man tett på den engelske kulturarven i denne stolte og berømte middelalderbyen. Et kurs eller studieopphold i Margate eller Canterbury betyr at man maksimum er halvannen time med tog fra London. Samtidig har man muligheten til å utforske denne flotte delen av Storbritannia, med en rekke historiske landemerker.

Kursopplegg, innkvartering og aktivitetsprogram:
Du kan velge fra 1 - 4 ukers språkkurs med innkvartering enten hos vertsfamilier eller på skolens internat (delt rom, helpensjon, dvs 3 måltider per dag). Våre akkrediterte partnerskoler vil tilby Standardkurs med 20 leksjoner per uke (det er mulig å bestille Intensivkurs om den trenges) med spennende aktivitetsprogram, utflukter om ettermiddagen og i helgene. Det vil også være kveldsaktiviteter for de som bestiller innkvarteringen. Flyplasstransport er inkludert i prisen.

Pris og varighet:
• 2 ukers kurs, innkvartering, eget rom hos vertsfamilie med helpensjon og aktiviteter, fra kr 12.800,-

Målgruppe for kurset:
Ungdommer som ønsker engelsk språkreise til Margate